Spaanse buschauffeur muurvast op trambaan na domme actie Weena Rotterdam

woensdag 17 december 2014 13:22

Rotterdam – Een spaanse buschauffeur heeft woensdagmorgen wel een hele domme actie uitgehaald. De chauffeur wilde zijn bus over de trambaan op het Weena keren toen bleek dat het Hofplein was afgesloten door de demonstranten.

Hij besloot om de groenstrook op te rijden om zijn bus te keren. Hierdoor kwam hij echter muurvast te zitten en kreeg op het glibberige gras geen grip meer. Een chauffeur van een vrachtwagen wilde hem er nog uittrekken maar het mocht niet meer baten.

Uiteindelijk kwam er een berger ter plaatse om de bus weer los te trekken. Het tramverkeer kon pas na het verwijderen van de bus en de demonstratie weer op gang komen. Of er nog sancties zijn opgelegd tegen de chauffeur is niet bekend.

Foto : Steven Bakker Twitter

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Noël Nugteren

    Handig is anders 🙂

Spaanse buschauffeur muurvast op trambaan na domme actie Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een spaanse buschauffeur heeft woensdagmorgen wel een hele domme actie uitgehaald. De chauffeur wilde zijn bus over de trambaan op het Weena keren toen bleek dat het Hofplein was afgesloten door de demonstranten.

Hij besloot om de groenstrook op te rijden om zijn bus te keren. Hierdoor kwam hij echter muurvast te zitten en kreeg op het glibberige gras geen grip meer. Een chauffeur van een vrachtwagen wilde hem er nog uittrekken maar het mocht niet meer baten.

Uiteindelijk kwam er een berger ter plaatse om de bus weer los te trekken. Het tramverkeer kon pas na het verwijderen van de bus en de demonstratie weer op gang komen. Of er nog sancties zijn opgelegd tegen de chauffeur is niet bekend.

Foto : Steven Bakker Twitter

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!