Verdachte Dordtse straatroof Weizigtpark snel aangehouden

woensdag 17 december 2014 10:43

Dordrecht – Twee jongens stonden dinsdagavond onder bedreiging van een mes mobieltjes af in het Weizigtpark. Een 20-jarige Dordtenaar werd woensdagochtend vroeg door agenten van zijn bed gelicht op verdenking van deze straatroof.

Twee Dordtse jongens van rond de 17 stonden dinsdagavond rond 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Er kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde nadat de straatrover vertrok direct de politie.

Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte.

Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Vervolgonderzoek naar zijn handel en wandel van die dag vergrootte de verdenking en deze 20-jarige Dordtenaar werd daarna woensdagochtend van zijn bed gelicht.

 

0 reacties

Verdachte Dordtse straatroof Weizigtpark snel aangehouden
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Twee jongens stonden dinsdagavond onder bedreiging van een mes mobieltjes af in het Weizigtpark. Een 20-jarige Dordtenaar werd woensdagochtend vroeg door agenten van zijn bed gelicht op verdenking van deze straatroof.

Twee Dordtse jongens van rond de 17 stonden dinsdagavond rond 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Er kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde nadat de straatrover vertrok direct de politie.

Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte.

Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Vervolgonderzoek naar zijn handel en wandel van die dag vergrootte de verdenking en deze 20-jarige Dordtenaar werd daarna woensdagochtend van zijn bed gelicht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!