Vrouw overleden bij verkeersongeval N360

woensdag 17 december 2014 15:09

Ten Boer – De politie heeft het ambulance -en brandweerpersoneel assistentie verleend bij een ernstig verkeersongeval die rond 10.15 uur plaatsvond op de N360. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van het 86-jarige inwoonster van Zwolle op de andere weghelft terecht.

Daar kwam zij frontaal in botsing met een auto die uit tegenovergestelde richting kwam. De bestuurster van deze auto (leeftijd en woonplaats nog onbekend), raakte bij de aanrijding gewond en kwam in haar voertuig bekneld te zitten. Zij kon door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij is met ernstige verwondingen door een traumahelikopter overgebracht naar het UMCG. De 86-jarige vrouw overleed ter plaatse. De weg moest uren lang worden afgezet. Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

0 reacties

Vrouw overleden bij verkeersongeval N360
Schrijver:

 

 

Ten Boer – De politie heeft het ambulance -en brandweerpersoneel assistentie verleend bij een ernstig verkeersongeval die rond 10.15 uur plaatsvond op de N360. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van het 86-jarige inwoonster van Zwolle op de andere weghelft terecht.

Daar kwam zij frontaal in botsing met een auto die uit tegenovergestelde richting kwam. De bestuurster van deze auto (leeftijd en woonplaats nog onbekend), raakte bij de aanrijding gewond en kwam in haar voertuig bekneld te zitten. Zij kon door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij is met ernstige verwondingen door een traumahelikopter overgebracht naar het UMCG. De 86-jarige vrouw overleed ter plaatse. De weg moest uren lang worden afgezet. Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!