Woninginbreker Van Toornvlietstraat Leiden op heterdaad aangehouden

woensdag 17 december 2014 10:05

Leiden – De politie hield in de vroege ochtend van woensdag 17 decemeber op heterdaad een inbreker aan in de Van Toornvlietstraat.

De politie kreeg rond 03:30 uur de melding binnen dat er via de achtertuin een woninginbraak zou plaatsvinden in de Van Toornvlietstraat. Omdat de politie vreemde geluiden hoorde in de directe omgeving van de woning werd een speurhond ingezet. Deze doorzocht de omgeving in de buurt van de woning. In een naastgelegen tuin werd uiteindelijk een 42-jarige verdachte uit Leiden aangehouden. Hij had zich verscholen achter een scooter en een plantenbak. De man, een bekende van de politie, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

 

0 reacties

Woninginbreker Van Toornvlietstraat Leiden op heterdaad aangehouden
Schrijver:

 

 

Leiden – De politie hield in de vroege ochtend van woensdag 17 decemeber op heterdaad een inbreker aan in de Van Toornvlietstraat.

De politie kreeg rond 03:30 uur de melding binnen dat er via de achtertuin een woninginbraak zou plaatsvinden in de Van Toornvlietstraat. Omdat de politie vreemde geluiden hoorde in de directe omgeving van de woning werd een speurhond ingezet. Deze doorzocht de omgeving in de buurt van de woning. In een naastgelegen tuin werd uiteindelijk een 42-jarige verdachte uit Leiden aangehouden. Hij had zich verscholen achter een scooter en een plantenbak. De man, een bekende van de politie, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

 

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!