18-jarige Oosterhouter woninginbreker opgepakt door DNA-hit

donderdag 18 december 2014 11:19

Oosterhout – Een bloedspoor na een woninginbraak in de Donkenbuurt heeft geleid tot een DNA hit. Woensdagmiddag 17 december 2014 werd omstreeks 15.50 uur een 18-jarige Oosterhouter als verdachte aangehouden. Hij werd in verzekering gesteld en wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op zaterdagavond 18 oktober 2014 ontdekte een bewoner in de Donkenbuurt dat bij hem in de woning was ingebroken. Met een stoeptegel werd een ruit van een draairaam ingeslagen. De gehele woning was doorzocht. Er werden diverse sieraden weggenomen. In een van de slaapkamers werd bloed van de inbreker aangetroffen. Door de technische recherche werd dit spoor veilig gesteld. Verder onderzoek leverde hier een DNA-Hit op van een 18-jarige Oosterhouter. Hij ontkent de inbraak en begrijpt niet hoe zijn bloed in die woning terecht is gekomen.

 

0 reacties

18-jarige Oosterhouter woninginbreker opgepakt door DNA-hit
Schrijver:

 

 

Oosterhout – Een bloedspoor na een woninginbraak in de Donkenbuurt heeft geleid tot een DNA hit. Woensdagmiddag 17 december 2014 werd omstreeks 15.50 uur een 18-jarige Oosterhouter als verdachte aangehouden. Hij werd in verzekering gesteld en wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op zaterdagavond 18 oktober 2014 ontdekte een bewoner in de Donkenbuurt dat bij hem in de woning was ingebroken. Met een stoeptegel werd een ruit van een draairaam ingeslagen. De gehele woning was doorzocht. Er werden diverse sieraden weggenomen. In een van de slaapkamers werd bloed van de inbreker aangetroffen. Door de technische recherche werd dit spoor veilig gesteld. Verder onderzoek leverde hier een DNA-Hit op van een 18-jarige Oosterhouter. Hij ontkent de inbraak en begrijpt niet hoe zijn bloed in die woning terecht is gekomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!