Aanhouding na brand in flat de Populier Nieuwerkerk aan den IJssel

donderdag 18 december 2014 21:10

Nieuwerkerk aan den IJsel – De politie hield woensdag 17 december omstreeks 19.00 uur een 18-jarige inwoner uit Nieuwerkerk aan den IJssel aan op verdenking van betrokkenheid bij een liftbrandje in een flatgebouw aan de De Populier.

Omstreeks 18.50 uur kreeg de politie en de brandweer meerdere meldingen van een brand in de lift van de flat. Ter plaatse kon de brand snel geblust worden. In de directe omgeving hield de politie een 18-jarige jongen aan. Zijn betrokkenheid bij de brand van woensdagavond wordt onderzocht. Ook bekijkt de politie of de verdachte verantwoordelijk kan gesteld voor meerdere brandjes.

Foto : Marco van Bemmel

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhouding na brand in flat de Populier Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJsel – De politie hield woensdag 17 december omstreeks 19.00 uur een 18-jarige inwoner uit Nieuwerkerk aan den IJssel aan op verdenking van betrokkenheid bij een liftbrandje in een flatgebouw aan de De Populier.

Omstreeks 18.50 uur kreeg de politie en de brandweer meerdere meldingen van een brand in de lift van de flat. Ter plaatse kon de brand snel geblust worden. In de directe omgeving hield de politie een 18-jarige jongen aan. Zijn betrokkenheid bij de brand van woensdagavond wordt onderzocht. Ook bekijkt de politie of de verdachte verantwoordelijk kan gesteld voor meerdere brandjes.

Foto : Marco van Bemmel

image

image

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!