Ambulance total loss na afgewaaide plaat van vrachtwagen A16 Brienenoordbrug Rotterdam

donderdag 18 december 2014 23:13

Rotterdam – Een ambulance is donderdagavond total loss geraakt na een ongeval op de A16. De ambulance reed achter een vrachtwagen toen deze een plaat verloor op de van Brienenoordbrug. De plaat van 3 bij 5 meter belandde op de motorkap van de ambulance.

In de ambulance lag op dat moment een patiënt. Een familielid reed achter de ambulance. Ook zijn auto raakte beschadigd. De patiënt is met een andere ambulance verder naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt waar de plaat vandaan is gekomen. Mogelijk komt de plaat van het dak van een oplegger. De plaat is vermoedelijk door de harde wind losgewaaid. De chauffeur heeft er mogelijk niks van gemerkt. De politie roept getuigen en de chauffeur op om zich te melden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ambulance total loss na afgewaaide plaat van vrachtwagen A16 Brienenoordbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ambulance is donderdagavond total loss geraakt na een ongeval op de A16. De ambulance reed achter een vrachtwagen toen deze een plaat verloor op de van Brienenoordbrug. De plaat van 3 bij 5 meter belandde op de motorkap van de ambulance.

In de ambulance lag op dat moment een patiënt. Een familielid reed achter de ambulance. Ook zijn auto raakte beschadigd. De patiënt is met een andere ambulance verder naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt waar de plaat vandaan is gekomen. Mogelijk komt de plaat van het dak van een oplegger. De plaat is vermoedelijk door de harde wind losgewaaid. De chauffeur heeft er mogelijk niks van gemerkt. De politie roept getuigen en de chauffeur op om zich te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!