Automobilist raakt zwaar gewond bij frontale aanrijding Westeinde Sprang Capelle

donderdag 18 december 2014 13:29
17-08-13-DenHoorn-Steekpartij-aanhouding4.jpg

Sprang-Capelle – Een 19-jarige automobilist uit Haarsteeg raakte zwaar gewond bij een frontale aanrijding. Hij zat bekneld in zijn voertuig. Na zijn bevrijding is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de tegenligger (51) ging per ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde donderdagavond 17 december 2014 om 18:40 uur op het Westeinde. De aanrijding vond plaats nabij een wegversmalling. De 19-jarige man bestuurder een blauwe VW Caddy. Vermoedelijk is hij door de wegversmalling gereden en daarna niet ver genoeg terug naar rechts gegaan waardoor een frontale aanrijding ontstond. De tegenligger was een 51-jarige man uit Sprang-Capelle. Hij bestuurder een grijze Suzuki Liana, geladen met afval/bouwmaterialen. Beide betrokken automobilisten zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide betrokken auto’s waren technisch total-loss. Om die reden zijn van de beide voertuigen de kentekenbewijzen ingevorderd.

Onderzoek
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

 

0 reacties

Automobilist raakt zwaar gewond bij frontale aanrijding Westeinde Sprang Capelle
Schrijver:

 

17-08-13-DenHoorn-Steekpartij-aanhouding4.jpg 

Sprang-Capelle – Een 19-jarige automobilist uit Haarsteeg raakte zwaar gewond bij een frontale aanrijding. Hij zat bekneld in zijn voertuig. Na zijn bevrijding is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de tegenligger (51) ging per ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde donderdagavond 17 december 2014 om 18:40 uur op het Westeinde. De aanrijding vond plaats nabij een wegversmalling. De 19-jarige man bestuurder een blauwe VW Caddy. Vermoedelijk is hij door de wegversmalling gereden en daarna niet ver genoeg terug naar rechts gegaan waardoor een frontale aanrijding ontstond. De tegenligger was een 51-jarige man uit Sprang-Capelle. Hij bestuurder een grijze Suzuki Liana, geladen met afval/bouwmaterialen. Beide betrokken automobilisten zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide betrokken auto’s waren technisch total-loss. Om die reden zijn van de beide voertuigen de kentekenbewijzen ingevorderd.

Onderzoek
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!