Automobilist raakt zwaar gewond bij frontale aanrijding Westeinde Sprang Capelle

Date:

Deel bericht:

Sprang-Capelle – Een 19-jarige automobilist uit Haarsteeg raakte zwaar gewond bij een frontale aanrijding. Hij zat bekneld in zijn voertuig. Na zijn bevrijding is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de tegenligger (51) ging per ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde donderdagavond 17 december 2014 om 18:40 uur op het Westeinde. De aanrijding vond plaats nabij een wegversmalling. De 19-jarige man bestuurder een blauwe VW Caddy. Vermoedelijk is hij door de wegversmalling gereden en daarna niet ver genoeg terug naar rechts gegaan waardoor een frontale aanrijding ontstond. De tegenligger was een 51-jarige man uit Sprang-Capelle. Hij bestuurder een grijze Suzuki Liana, geladen met afval/bouwmaterialen. Beide betrokken automobilisten zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide betrokken auto’s waren technisch total-loss. Om die reden zijn van de beide voertuigen de kentekenbewijzen ingevorderd.

- Advertisement -

Onderzoek
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...