Automobilist rijdt tegen verkeersregelaar Den Haag

donderdag 18 december 2014 11:00

Den Haag – Tegen een 66-jarige Hagenaar is aangifte gedaan nadat hij tegen een verkeersregelaar aanreed op het Finnenburg. Op woensdagmiddag waren daar snoeiwerkzaamheden, waar de regelaar het verkeer veilig langs leidde.

De 66-jarige bestuurder reed langs de andere wachtende automobilisten. Aangekomen bij de 44-jarige vrouw die het verkeer regelde, reed hij meerdere keren tegen haar benen. Ze liep daardoor blauwe plekken op. Agenten hielden de automobilist aan voor verhoor. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Publieke taak
Naast politiemedewerkers krijgen ook andere medewerkers met een publieke taak te maken met agressie en geweld. De politie tollereert dit niet en treedt hier altijd tegen op. Ook is afgesproken dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

 

0 reacties

Automobilist rijdt tegen verkeersregelaar Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Tegen een 66-jarige Hagenaar is aangifte gedaan nadat hij tegen een verkeersregelaar aanreed op het Finnenburg. Op woensdagmiddag waren daar snoeiwerkzaamheden, waar de regelaar het verkeer veilig langs leidde.

De 66-jarige bestuurder reed langs de andere wachtende automobilisten. Aangekomen bij de 44-jarige vrouw die het verkeer regelde, reed hij meerdere keren tegen haar benen. Ze liep daardoor blauwe plekken op. Agenten hielden de automobilist aan voor verhoor. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Publieke taak
Naast politiemedewerkers krijgen ook andere medewerkers met een publieke taak te maken met agressie en geweld. De politie tollereert dit niet en treedt hier altijd tegen op. Ook is afgesproken dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!