Buurtwinkeliers houden 46- jarige Alkmaarder aan voor overval in Oudorp

donderdag 18 december 2014 11:41

Oudorp – Woensdagmiddag rond 16.45 uur is een 46-jarige man uit Alkmaar aangehouden op de Nyenburgh. De man wordt verdacht van het plegen van een gewapende overval op een winkel.

De politie kreeg een melding van een verdachte situatie bij een winkel aan de Nyenburgh. Al snel veranderde de melding in een gewapende overval. Toen de politie ter plaatse kwam, hadden buurtwinkeliers de verdachte overmeesterd. Ze hadden de man gesommeerd zijn overval te staken en te wachten op de politie. Hierop heeft de verdachte zijn mes neergelegd op de toonbank en zijn handen in de lucht gestoken. De verdachte is ingesloten op het bureau voor verhoor en nader onderzoek.

 

0 reacties

Buurtwinkeliers houden 46- jarige Alkmaarder aan voor overval in Oudorp
Schrijver:

 

 

Oudorp – Woensdagmiddag rond 16.45 uur is een 46-jarige man uit Alkmaar aangehouden op de Nyenburgh. De man wordt verdacht van het plegen van een gewapende overval op een winkel.

De politie kreeg een melding van een verdachte situatie bij een winkel aan de Nyenburgh. Al snel veranderde de melding in een gewapende overval. Toen de politie ter plaatse kwam, hadden buurtwinkeliers de verdachte overmeesterd. Ze hadden de man gesommeerd zijn overval te staken en te wachten op de politie. Hierop heeft de verdachte zijn mes neergelegd op de toonbank en zijn handen in de lucht gestoken. De verdachte is ingesloten op het bureau voor verhoor en nader onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!