Dode na bedrijfsongeval Lekstraat Rotterdam

donderdag 18 december 2014 12:35

Rotterdam – Bij een bedrijfsongeval op een bedrijventerrein aan de Lekstraat is iemand om het leven gekomen. Een persoon viel van hoogte naar beneden en overleed daar vrijwel direct aan zijn verwondingen.

Diverse hulpdiensten waaronder een hoogte reddingsteam rukten nog uit voor de nodige medische hulp. Dit mocht echter niet meer baten. De politie is samen met de arbeidsinspectie een onderzoek gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na bedrijfsongeval Lekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een bedrijfsongeval op een bedrijventerrein aan de Lekstraat is iemand om het leven gekomen. Een persoon viel van hoogte naar beneden en overleed daar vrijwel direct aan zijn verwondingen.

Diverse hulpdiensten waaronder een hoogte reddingsteam rukten nog uit voor de nodige medische hulp. Dit mocht echter niet meer baten. De politie is samen met de arbeidsinspectie een onderzoek gestart.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!