Man met rollator overleden na aanrijding met vrachtwagen Watertorenweg Rotterdam

donderdag 18 december 2014 13:05

Rotterdam – Bij een verkeersongeluk op de Watertorenweg is volgens de politie een man om het leven gekomen. De hulpdiensten rukten rond half één uit naar het ongeval nabij het winkelcentrum in de Esch. Het slachtoffer een man kwam met zijn rollator onder een vrachtwagen terecht.

Diverse hulpdiensten rukten met spoed uit naar het ongeval. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de weg ter hoogte van het winkelcentrum afgesloten. Het onderzoek zal nog een geruime tijd in beslag nemen. De Chauffeur is opgevangen en wordt van de benodigde hulp voorzien.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met rollator overleden na aanrijding met vrachtwagen Watertorenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een verkeersongeluk op de Watertorenweg is volgens de politie een man om het leven gekomen. De hulpdiensten rukten rond half één uit naar het ongeval nabij het winkelcentrum in de Esch. Het slachtoffer een man kwam met zijn rollator onder een vrachtwagen terecht.

Diverse hulpdiensten rukten met spoed uit naar het ongeval. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de weg ter hoogte van het winkelcentrum afgesloten. Het onderzoek zal nog een geruime tijd in beslag nemen. De Chauffeur is opgevangen en wordt van de benodigde hulp voorzien.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!