Fietsendief op heterdaad aangehouden Voetjesstraat Rotterdam

donderdag 18 december 2014 10:41

Rotterdam – Agenten hebben woensdag op donderdagnacht een fietsendief op heterdaad aangehouden op de Voetjesstraat dankzij een oplettende getuige. Politie is nog op zoek naar de eigenaar.

Een getuige zag een man rond 04:30 uur op de Mijnsherenplein bij een fiets staan. Hij zag dat er aan de fiets werd gerommeld waarop hij direct de politie heeft gealarmeerd. Bij het zien van agenten liep de man snel weg. Op de Voetjesstraat hielden agenten hem aan. Op de looproute van de 40-jarige Rotterdammer werd een knijptang aangetroffen en bij de fouillering een mes en imbusset. De man is overgebracht naar bureau. In het verhoor gaf hij toe dat hij de fiets wilde stelen omdat hij geld nodig had voor zijn drugsgebruik. Agenten zijn nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets.

Doe altijd aangifte
Wordt uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Uw fiets wordt dan opgenomen in het fietsdiefstalregister. Zonder het doen van aangifte kunnen agenten moeilijk de eigenaar achterhalen, zie voor meer informatie
http://www.politie.nl/onderwerpen/diefstal-fiets.html

 

0 reacties

Fietsendief op heterdaad aangehouden Voetjesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben woensdag op donderdagnacht een fietsendief op heterdaad aangehouden op de Voetjesstraat dankzij een oplettende getuige. Politie is nog op zoek naar de eigenaar.

Een getuige zag een man rond 04:30 uur op de Mijnsherenplein bij een fiets staan. Hij zag dat er aan de fiets werd gerommeld waarop hij direct de politie heeft gealarmeerd. Bij het zien van agenten liep de man snel weg. Op de Voetjesstraat hielden agenten hem aan. Op de looproute van de 40-jarige Rotterdammer werd een knijptang aangetroffen en bij de fouillering een mes en imbusset. De man is overgebracht naar bureau. In het verhoor gaf hij toe dat hij de fiets wilde stelen omdat hij geld nodig had voor zijn drugsgebruik. Agenten zijn nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets.

Doe altijd aangifte
Wordt uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Uw fiets wordt dan opgenomen in het fietsdiefstalregister. Zonder het doen van aangifte kunnen agenten moeilijk de eigenaar achterhalen, zie voor meer informatie
http://www.politie.nl/onderwerpen/diefstal-fiets.html

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!