Kleine kwekerij veroorzaakt grote waterschade Thorbeckelaan Den Haag

donderdag 18 december 2014 09:49

Den Haag – Een kwekerij met zo’n 70 hennepplanten heeft grote waterschade veroorzaakt in de Thorbeckelaan. Agenten zagen in de woning 5 cm diep water op de vloer. De combinatie van water en stroom leverde een gevaarlijke situatie op. Ook de onderliggende woning liep waterschade op.

Een melding van wateroverlast was voor de agenten de aanleiding om de woning binnen te treden. In de hennepkwekerij zagen ze een laag water van 5cm diep staan. Het elektriciteit kon niet worden afgesloten, dus de brandweer werd direct gealarmeerd. De combinatie van water en stroom leverde een gevaarlijke situatie op. Nadat de elektriciteit was afgesloten, kon de brandweer het water uit de woning pompen. Ook de onderliggende woning liep waterschade op. De politie heeft de kwekerij ontmanteld en onderzoekt wie er verantwoordelijk is voor de kwekerij.

Altijd melden
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Het is daarom van groot belang dat u de politie informeert als u het vermoeden heeft van een hennepkwekerij. Dit kan via 0900-8844 of de anoniem tiplijn van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Kleine kwekerij veroorzaakt grote waterschade Thorbeckelaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een kwekerij met zo’n 70 hennepplanten heeft grote waterschade veroorzaakt in de Thorbeckelaan. Agenten zagen in de woning 5 cm diep water op de vloer. De combinatie van water en stroom leverde een gevaarlijke situatie op. Ook de onderliggende woning liep waterschade op.

Een melding van wateroverlast was voor de agenten de aanleiding om de woning binnen te treden. In de hennepkwekerij zagen ze een laag water van 5cm diep staan. Het elektriciteit kon niet worden afgesloten, dus de brandweer werd direct gealarmeerd. De combinatie van water en stroom leverde een gevaarlijke situatie op. Nadat de elektriciteit was afgesloten, kon de brandweer het water uit de woning pompen. Ook de onderliggende woning liep waterschade op. De politie heeft de kwekerij ontmanteld en onderzoekt wie er verantwoordelijk is voor de kwekerij.

Altijd melden
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Het is daarom van groot belang dat u de politie informeert als u het vermoeden heeft van een hennepkwekerij. Dit kan via 0900-8844 of de anoniem tiplijn van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!