Man gewond bij ongeval Amersfoortseweg Huis ter Heide; Politie zoekt getuigen

donderdag 18 december 2014 13:50

Huis ter Heide – Een 28-jarige bestuurder van een personenauto uit Huis ter Heide is woensdagavond 18 december op de Amersfoortseweg bij een ongeval gewond geraakt. Hij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Rond 17.20 uur reed een 38-jarige bestuurder uit Soest over de Amersfoortseweg toen hij op de kruising met de Dolderseweg een afslaande personenauto over het hoofd zag. De twee auto’s kwamen op de kruising hard met elkaar in botsing. De auto van de 38-jarige bestuurder belandde op het terrein van een daargelegen fastfood-restaurant. De auto richtte hierbij veel schade aan, maar er vielen daar geen gewonden.

Gewond
De afslaande auto tolde na de aanrijding de Amersfoortseweg op en de bestuurder raakte gewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Medewerkers van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) hebben ter plaatse het ongeval nader onderzocht. Omdat het vermoeden bestond dat de 38-jarige bestuurder door het rode licht reed, is hij aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat de exacte toedracht van het ongeval was.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die rond 17.20 uur het ongeval op de kruising van de Amersfoortseweg en de Dolderseweg zagen gebeuren. Deze getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Man gewond bij ongeval Amersfoortseweg Huis ter Heide; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Huis ter Heide – Een 28-jarige bestuurder van een personenauto uit Huis ter Heide is woensdagavond 18 december op de Amersfoortseweg bij een ongeval gewond geraakt. Hij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Rond 17.20 uur reed een 38-jarige bestuurder uit Soest over de Amersfoortseweg toen hij op de kruising met de Dolderseweg een afslaande personenauto over het hoofd zag. De twee auto’s kwamen op de kruising hard met elkaar in botsing. De auto van de 38-jarige bestuurder belandde op het terrein van een daargelegen fastfood-restaurant. De auto richtte hierbij veel schade aan, maar er vielen daar geen gewonden.

Gewond
De afslaande auto tolde na de aanrijding de Amersfoortseweg op en de bestuurder raakte gewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Medewerkers van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) hebben ter plaatse het ongeval nader onderzocht. Omdat het vermoeden bestond dat de 38-jarige bestuurder door het rode licht reed, is hij aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat de exacte toedracht van het ongeval was.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die rond 17.20 uur het ongeval op de kruising van de Amersfoortseweg en de Dolderseweg zagen gebeuren. Deze getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!