Twee hotelgasten aangehouden na gooien glas uit raam Den Haag

donderdag 18 december 2014 09:38

Den Haag – Agenten hielden twee gasten van een hotel in Scheveningen aan, nadat ze glazen flessen gooiden uit het raam van hun hotelkamer. Het voorval vond plaats op woensdagavond in de Palacestraat.

Een 30-jarige Haagse liep met een kinderwagen langs het hotel toen er een aantal glazen flessen op de grond naast haar kapot vielen. Ook stuiterde er een fles van de kinderwagen af. De vrouw en haar kind bleven ongedeerd. Geschrokken belde ze de politie, die meteen een onderzoek instelde. Getuigen gaven een beschrijving van de twee verdachten, een 20-jarige vrouw uit Zoetermeer en een 22-jarige Hagenaar. Beveiligers van het hotel gingen op zoek naar het duo in het hotel. Uiteindelijk hielden agenten het tweetal aan in de lobby. Ze zitten vast en worden verhoord.

 

0 reacties

Twee hotelgasten aangehouden na gooien glas uit raam Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten hielden twee gasten van een hotel in Scheveningen aan, nadat ze glazen flessen gooiden uit het raam van hun hotelkamer. Het voorval vond plaats op woensdagavond in de Palacestraat.

Een 30-jarige Haagse liep met een kinderwagen langs het hotel toen er een aantal glazen flessen op de grond naast haar kapot vielen. Ook stuiterde er een fles van de kinderwagen af. De vrouw en haar kind bleven ongedeerd. Geschrokken belde ze de politie, die meteen een onderzoek instelde. Getuigen gaven een beschrijving van de twee verdachten, een 20-jarige vrouw uit Zoetermeer en een 22-jarige Hagenaar. Beveiligers van het hotel gingen op zoek naar het duo in het hotel. Uiteindelijk hielden agenten het tweetal aan in de lobby. Ze zitten vast en worden verhoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!