Vier personen aangehouden met drugs en wapens tijdens auto controle Almere

donderdag 18 december 2014 11:50

Almere – Drie mannen en een vrouw zijn in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 december aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij handel in drugs. Het gaat om drie Almeerders van 22, 23 en 26 jaar en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Omstreeks 04:25 uur besloten agenten de vier inzittenden van een auto te controleren op de Rotterdamweg. Bij de controle viel het oog van de agenten op een open tas met daarin enkele zakjes met hennep. Daarop werden de inzittenden aangehouden.

Wapens
Bij een eerste zoeking in de auto stuitten de agenten op een vuurwapen of iets wat daarop leek. Ook troffen zij goederen aan die in verband kunnen worden gebracht met handel in drugs. Bij fouillering van de verdachten kwamen nog een boksbeugel, geld en verpakkingen met drugs tevoorschijn. Nader onderzoek wordt ingesteld.

 

0 reacties

Vier personen aangehouden met drugs en wapens tijdens auto controle Almere
Schrijver:

 

 

Almere – Drie mannen en een vrouw zijn in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 december aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij handel in drugs. Het gaat om drie Almeerders van 22, 23 en 26 jaar en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Omstreeks 04:25 uur besloten agenten de vier inzittenden van een auto te controleren op de Rotterdamweg. Bij de controle viel het oog van de agenten op een open tas met daarin enkele zakjes met hennep. Daarop werden de inzittenden aangehouden.

Wapens
Bij een eerste zoeking in de auto stuitten de agenten op een vuurwapen of iets wat daarop leek. Ook troffen zij goederen aan die in verband kunnen worden gebracht met handel in drugs. Bij fouillering van de verdachten kwamen nog een boksbeugel, geld en verpakkingen met drugs tevoorschijn. Nader onderzoek wordt ingesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!