14-jarige jongen mishandeld in Bodegraven, man weet te ontkomen

vrijdag 19 december 2014 09:37

Bodegraven – De politie onderzoekt een mishandeling op straat waarbij een 14-jarige jongen door een nog onbekende man werd mishandeld.

De 14-jarige jongen fietste donderdag 18 december om 16.00 uur over de stoep van de Alver en toen hij een man passeerde, kreeg hij volkomen onverwacht van de man een klap ter hoogte van zijn keel. De moeder van de jongen die het voorval zag gebeuren trachtte daarop de man, die in het gezelschap was van een vrouw, aan te spreken. Hij wist echter te ontkomen. Een getuige wist later te melden dat de man en de vrouw een winkel aan de Vromade waren ingelopen. Op de camerabeelden is de man te zien. De politie stelt een onderzoek in en hoopt via de camerabeelden de identiteit van de man te achterhalen. De jongen deed met zijn moeder aangifte van het voorval en was nog erg ontdaan.

 

0 reacties

14-jarige jongen mishandeld in Bodegraven, man weet te ontkomen
Schrijver:

 

 

Bodegraven – De politie onderzoekt een mishandeling op straat waarbij een 14-jarige jongen door een nog onbekende man werd mishandeld.

De 14-jarige jongen fietste donderdag 18 december om 16.00 uur over de stoep van de Alver en toen hij een man passeerde, kreeg hij volkomen onverwacht van de man een klap ter hoogte van zijn keel. De moeder van de jongen die het voorval zag gebeuren trachtte daarop de man, die in het gezelschap was van een vrouw, aan te spreken. Hij wist echter te ontkomen. Een getuige wist later te melden dat de man en de vrouw een winkel aan de Vromade waren ingelopen. Op de camerabeelden is de man te zien. De politie stelt een onderzoek in en hoopt via de camerabeelden de identiteit van de man te achterhalen. De jongen deed met zijn moeder aangifte van het voorval en was nog erg ontdaan.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!