Automobilist rijdt door na aanrijden met 13-jarige voetganger Molenweg Steenbergen

Date:

Deel bericht:

Steenbergen – De politie is op zoek naar een automobilist die vrijdagmorgen betrokken was bij een aanrijding en is doorgereden. Een 13-jarige jongen uit Nieuw-Vossemeer raakte daarbij gewond.

Zebrapad
De aanrijding vond plaats rond 08:20 uur op de Molenweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond ter hoogte van het zebrapad nabij het politiebureau een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Hij is nog voortvluchtig. De jongen raakte gewond en is met een enkelbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft vermoedelijk een grijze personenauto van het merk Skoda, type Octavia.

- Advertisement -

Weet u wie de bestuurder is?
Het signalement van de bestuurder luidt: een blanke man, 35 tot 40 jaar oud, donker haar en donkere kleding. Bent u de automobilist of weet u wie de bestuurder van de auto is? Bel dan naar de politie via 0900 8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...