Automobilist rijdt door na aanrijden met 13-jarige voetganger Molenweg Steenbergen

vrijdag 19 december 2014 12:42
Fotograaf : Anouk Krempel

Steenbergen – De politie is op zoek naar een automobilist die vrijdagmorgen betrokken was bij een aanrijding en is doorgereden. Een 13-jarige jongen uit Nieuw-Vossemeer raakte daarbij gewond.

Zebrapad
De aanrijding vond plaats rond 08:20 uur op de Molenweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond ter hoogte van het zebrapad nabij het politiebureau een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Hij is nog voortvluchtig. De jongen raakte gewond en is met een enkelbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft vermoedelijk een grijze personenauto van het merk Skoda, type Octavia.

Weet u wie de bestuurder is?
Het signalement van de bestuurder luidt: een blanke man, 35 tot 40 jaar oud, donker haar en donkere kleding. Bent u de automobilist of weet u wie de bestuurder van de auto is? Bel dan naar de politie via 0900 8844.

 

0 reacties

Automobilist rijdt door na aanrijden met 13-jarige voetganger Molenweg Steenbergen
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Steenbergen – De politie is op zoek naar een automobilist die vrijdagmorgen betrokken was bij een aanrijding en is doorgereden. Een 13-jarige jongen uit Nieuw-Vossemeer raakte daarbij gewond.

Zebrapad
De aanrijding vond plaats rond 08:20 uur op de Molenweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond ter hoogte van het zebrapad nabij het politiebureau een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Hij is nog voortvluchtig. De jongen raakte gewond en is met een enkelbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft vermoedelijk een grijze personenauto van het merk Skoda, type Octavia.

Weet u wie de bestuurder is?
Het signalement van de bestuurder luidt: een blanke man, 35 tot 40 jaar oud, donker haar en donkere kleding. Bent u de automobilist of weet u wie de bestuurder van de auto is? Bel dan naar de politie via 0900 8844.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!