Fietsster gewond bij aanrijding Enschede, politie zoekt getuigen

vrijdag 19 december 2014 12:40

Enschede – De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van een aanrijding op 19 december in Enschede tussen een automobiliste en een fietsster. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Rond 08:30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaar gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via Bel M 0800-7000.

 

0 reacties

Fietsster gewond bij aanrijding Enschede, politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Enschede – De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van een aanrijding op 19 december in Enschede tussen een automobiliste en een fietsster. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Rond 08:30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaar gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via Bel M 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!