Gewonde na steekpartij Mathenesserdijk Rotterdam

vrijdag 19 december 2014 08:54

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam-West is donderdagavond iemand gewond geraakt. De politie trof het slachtoffer voor de deur van een café aan. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en kreeg medische ondersteuning van een trauma-arts. Na een korte stabilisatie op straat is het slachtoffer direct naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie had direct de omgeving afgezet. Een team van Forensische Opsporing heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijk sporen. Het is niet bekend of het incident heeft plaatsgevonden in het café. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Ook zijn  er eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Mathenesserdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam-West is donderdagavond iemand gewond geraakt. De politie trof het slachtoffer voor de deur van een café aan. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en kreeg medische ondersteuning van een trauma-arts. Na een korte stabilisatie op straat is het slachtoffer direct naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie had direct de omgeving afgezet. Een team van Forensische Opsporing heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijk sporen. Het is niet bekend of het incident heeft plaatsgevonden in het café. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Ook zijn  er eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!