Ketting kwijt na wisseltruc inzittenden zilverkleurige Mercedes met Duits kenteken Den Haag

vrijdag 19 december 2014 08:53

Den Haag – Een 77-jarige Hagenaar denkt een volgende keer wel twee keer na voordat hij iemand de weg wijst. Nadat hij woensdag een vrouw behulpzaam was, bleek zijn ketting van zijn hals te zijn gestolen. De recherche is op zoek naar informatie.

Het slachtoffer liep woensdag 17 december omstreeks 15.00 uur over de Nunspeetlaan toen hij vanuit een zilverkleurige Mercedes met een Duits kenteken geroepen werd. In de auto zater achterin twee vrouwen en voorin twee mannen. Hoewel de man aanvankelijk door wilde lopen, besloot hij toch uit beleefdheid gehoor te geven aan hun verzoek. Eén van de vrouwen achterin de auto had een stratengids op schoot enhing -half Duits/Engels sprekend- een verhaal op over een zieke vader en dat zij het ziekenhuis zochten. Ze vrouw probeert de hand van de man te kussen, maar het slachtoffer trok zijn hand terug. Nadat de man de vier de weg heeft gewezen, wordt hij door de vrouw omhelsd. Als de auto is weggereden en het slachtoffer eveneens zijn weg vervolgt, ontdekt hij dat zijn gouden schakelketting met een medaillon is omgewisseld door een ketting die niet van hem is.

Van de twee vrouwen op de achterbank is het volgende signalement bekend:
De vrouw die het woord deed was een blanke -mogelijk Oost-Europese- vrouw van 25 tot 30 jaar oud. Zij had een bol gezicht en donker, sluik haar.
De vrouw die naast haar zat was ongeveer 40 jaar oud en had mogelijk gouden tanden in haar bovengebit.

Geuitgen
Heeft u dinsdag iets gezien van de zilverkleurige Mercedes met Duits kenteken of de twee mannen en twee vrouwen die in de auto zaten? Bent u wellicht ook door het stel aangesproken? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844.

 

0 reacties

Ketting kwijt na wisseltruc inzittenden zilverkleurige Mercedes met Duits kenteken Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 77-jarige Hagenaar denkt een volgende keer wel twee keer na voordat hij iemand de weg wijst. Nadat hij woensdag een vrouw behulpzaam was, bleek zijn ketting van zijn hals te zijn gestolen. De recherche is op zoek naar informatie.

Het slachtoffer liep woensdag 17 december omstreeks 15.00 uur over de Nunspeetlaan toen hij vanuit een zilverkleurige Mercedes met een Duits kenteken geroepen werd. In de auto zater achterin twee vrouwen en voorin twee mannen. Hoewel de man aanvankelijk door wilde lopen, besloot hij toch uit beleefdheid gehoor te geven aan hun verzoek. Eén van de vrouwen achterin de auto had een stratengids op schoot enhing -half Duits/Engels sprekend- een verhaal op over een zieke vader en dat zij het ziekenhuis zochten. Ze vrouw probeert de hand van de man te kussen, maar het slachtoffer trok zijn hand terug. Nadat de man de vier de weg heeft gewezen, wordt hij door de vrouw omhelsd. Als de auto is weggereden en het slachtoffer eveneens zijn weg vervolgt, ontdekt hij dat zijn gouden schakelketting met een medaillon is omgewisseld door een ketting die niet van hem is.

Van de twee vrouwen op de achterbank is het volgende signalement bekend:
De vrouw die het woord deed was een blanke -mogelijk Oost-Europese- vrouw van 25 tot 30 jaar oud. Zij had een bol gezicht en donker, sluik haar.
De vrouw die naast haar zat was ongeveer 40 jaar oud en had mogelijk gouden tanden in haar bovengebit.

Geuitgen
Heeft u dinsdag iets gezien van de zilverkleurige Mercedes met Duits kenteken of de twee mannen en twee vrouwen die in de auto zaten? Bent u wellicht ook door het stel aangesproken? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!