Man aangehouden voor bijna-aanrijding toezichthouder Naarden

vrijdag 19 december 2014 12:34

Naarden – De politie heeft donderdag 18 december een man aangehouden omdat hij wegreed na een poging tot controle van zijn auto en daarbij bijna een toezichthouder omver reed.

Om 19.40 uur wilde een toezichthouder van de gemeente Naarden op basis van de algemene plaatselijke verordening, op een parkeerplaats aan de Westwalstraat controleren of een automobilist inbrekerswerktuig in zijn auto had liggen. De bestuurder had daar kennelijk geen zin in en gaf snel gas. Daarbij reed hij bijna tegen de toezichthouder aan. De man kon nog net op tijd wegspringen en voorkwam zo een aanrijding. Op basis van zijn kenteken, kon de bestuurder uit Bussum (leeftijd onbekend) later bij zijn woning worden aangehouden. De toezichthouder deed aangifte van een poging tot zware mishandeling. In de auto van de man lagen spullen die gebruikt kunnen worden voor inbraken. De zaak is in onderzoek.

 

0 reacties

Man aangehouden voor bijna-aanrijding toezichthouder Naarden
Schrijver:

 

 

Naarden – De politie heeft donderdag 18 december een man aangehouden omdat hij wegreed na een poging tot controle van zijn auto en daarbij bijna een toezichthouder omver reed.

Om 19.40 uur wilde een toezichthouder van de gemeente Naarden op basis van de algemene plaatselijke verordening, op een parkeerplaats aan de Westwalstraat controleren of een automobilist inbrekerswerktuig in zijn auto had liggen. De bestuurder had daar kennelijk geen zin in en gaf snel gas. Daarbij reed hij bijna tegen de toezichthouder aan. De man kon nog net op tijd wegspringen en voorkwam zo een aanrijding. Op basis van zijn kenteken, kon de bestuurder uit Bussum (leeftijd onbekend) later bij zijn woning worden aangehouden. De toezichthouder deed aangifte van een poging tot zware mishandeling. In de auto van de man lagen spullen die gebruikt kunnen worden voor inbraken. De zaak is in onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!