Onderzoek naar stoffelijk overschot in kelderbox Kobelaan Rotterdam

vrijdag 19 december 2014 19:23

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart na het aantreffen van een stoffelijk overschot in een kelderbox aan de Kobelaan. In eerste instantie gingen hulpverleners ter plaatse voor een reanimatie nadat het alarmnummer werd ingeschakeld, ter plaatse bleek dat zij voor de man niets meer konden betekenen.

Ondanks het snel ter plaatse zijn van de hulpdiensten bleek het slachtoffer al te zijn overleden. Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen in de kelderbox werd er een forensisch onderzoek gestart, hieruit bleek dat de man niet is overleden door een misdrijf.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5599 DSC_5601 DSC_5602

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. mfjonker

    mfjonker

Onderzoek naar stoffelijk overschot in kelderbox Kobelaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart na het aantreffen van een stoffelijk overschot in een kelderbox aan de Kobelaan. In eerste instantie gingen hulpverleners ter plaatse voor een reanimatie nadat het alarmnummer werd ingeschakeld, ter plaatse bleek dat zij voor de man niets meer konden betekenen.

Ondanks het snel ter plaatse zijn van de hulpdiensten bleek het slachtoffer al te zijn overleden. Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen in de kelderbox werd er een forensisch onderzoek gestart, hieruit bleek dat de man niet is overleden door een misdrijf.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5599 DSC_5601 DSC_5602

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!