Politie zoekt getuigen van mishandeling van vijf tieners Scheldeplein Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – De politie komt graag in contact met getuigen van een mishandeling die op 10 december plaatsvond op het Scheldeplein in Alblasserdam.

Op deze woensdagavond was een groepje van zo’n vijf jongeren op aan het chillen toen rond 20:00 uur drie personenauto’s op hen af kwamen rijden. Uit de auto’s stapten tien tot twaalf jongeren van wie een aantal op de anderen in sloeg. Na een paar minuten verdween de groep weer in hun auto’s. De getroffen jongens liepen de nodige kneuzingen en blauwe plekken op, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.
Uit het onderzoek is gebleken dat ten tijde van de mishandeling op de Maasstraat een witte bestelbus reed die de Van Hogendorpweg opreed in de richting van de Blokweerweg..

- Advertisement -

Getuigen
De politie komt graag in contact met deze bestuurder en vraagt hem naar de politie te bellen. Maar ook andere getuigen zijn welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van Drechtsteden Buiten. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte slaat agent vol in gezicht en slaat succesvol op de vlucht in Alblasserdam

Alblasserdam - Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond een agent mishandeld. De politie wilde de man aanhouden...

Team Parate Eenheid valt woning binnen voor aanhouding verdachte Krulmos Alblasserdam

Alblasserdam - Een man is zondagavond door het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie uit zijn woning...

Verwoestende zeer grote brand vermoedelijk ontstaan door nieuw geplaatste zonnepanelen Van Henneartweg Alblasserdam

Ablasserdam - De verwoestende brand die ontstond in het bedrijfspand Bon Bon Cateringevents is vermoedelijk ontstaan op het...

Levenslang voor John S. die twee mensen doodschoot op zorgboerderij Alblasserdam

John S., de man die op 6 mei 2022 twee mensen doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam en...