Politie zoekt getuigen van mishandeling van vijf tieners Scheldeplein Alblasserdam

vrijdag 19 december 2014 09:50

Alblasserdam – De politie komt graag in contact met getuigen van een mishandeling die op 10 december plaatsvond op het Scheldeplein in Alblasserdam.

Op deze woensdagavond was een groepje van zo’n vijf jongeren op aan het chillen toen rond 20:00 uur drie personenauto’s op hen af kwamen rijden. Uit de auto’s stapten tien tot twaalf jongeren van wie een aantal op de anderen in sloeg. Na een paar minuten verdween de groep weer in hun auto’s. De getroffen jongens liepen de nodige kneuzingen en blauwe plekken op, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.
Uit het onderzoek is gebleken dat ten tijde van de mishandeling op de Maasstraat een witte bestelbus reed die de Van Hogendorpweg opreed in de richting van de Blokweerweg..

Getuigen
De politie komt graag in contact met deze bestuurder en vraagt hem naar de politie te bellen. Maar ook andere getuigen zijn welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van Drechtsteden Buiten. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van mishandeling van vijf tieners Scheldeplein Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – De politie komt graag in contact met getuigen van een mishandeling die op 10 december plaatsvond op het Scheldeplein in Alblasserdam.

Op deze woensdagavond was een groepje van zo’n vijf jongeren op aan het chillen toen rond 20:00 uur drie personenauto’s op hen af kwamen rijden. Uit de auto’s stapten tien tot twaalf jongeren van wie een aantal op de anderen in sloeg. Na een paar minuten verdween de groep weer in hun auto’s. De getroffen jongens liepen de nodige kneuzingen en blauwe plekken op, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.
Uit het onderzoek is gebleken dat ten tijde van de mishandeling op de Maasstraat een witte bestelbus reed die de Van Hogendorpweg opreed in de richting van de Blokweerweg..

Getuigen
De politie komt graag in contact met deze bestuurder en vraagt hem naar de politie te bellen. Maar ook andere getuigen zijn welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van Drechtsteden Buiten. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!