Trio welke juwelier op de Friesestraat in Coevorden overvalt zit twee uur later in de cel

vrijdag 19 december 2014 13:45

Coevorden – De politie heeft drie verdachten aangehouden na een overval op een juwelier in de Friesestraat. De aanhouding vond plaats op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn na een actie met een aantal politie-eenheden, waaronder de helikopter, Koninklijke Marechaussee en Polizei Niedersachsen.

Omstreeks 10:30 uur drongen drie mannen de juwelierszaak binnen. Ze bedreigden de juwelier en sloegen vitrinekasten kapot. Met een nog onbekende hoeveelheid sieraden gingen ze er vandoor. De drie vluchtten op een witte scooter. De overval werd direct via Burgernet gemeld.

Getuige
De scooter werd even later gevonden bij de jeu de boulesbaan in de Nordhornerstraat in Coevorden. Een getuige zag ze op deze plek in een auto stappen die richting Duitsland reed. Na een zoekactie werd de auto opgespoord en gevolgd. Via Duitsland reed de auto bij Denekamp ons land weer binnen.

Klopjacht
De politiehelikopter en het arrestatieteam van de politie werden ook ingezet voor de klopjacht. Bij een tankstation tussen Deventer en Apeldoorn konden de verdachten uiteindelijk worden aangehouden, ongeveer twee uur na de overval. Ze worden overgebracht naar een politiebureau voor verder onderzoek. De identiteit van de verdachten is nog niet bekend.

 

0 reacties

Trio welke juwelier op de Friesestraat in Coevorden overvalt zit twee uur later in de cel
Schrijver:

 

 

Coevorden – De politie heeft drie verdachten aangehouden na een overval op een juwelier in de Friesestraat. De aanhouding vond plaats op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn na een actie met een aantal politie-eenheden, waaronder de helikopter, Koninklijke Marechaussee en Polizei Niedersachsen.

Omstreeks 10:30 uur drongen drie mannen de juwelierszaak binnen. Ze bedreigden de juwelier en sloegen vitrinekasten kapot. Met een nog onbekende hoeveelheid sieraden gingen ze er vandoor. De drie vluchtten op een witte scooter. De overval werd direct via Burgernet gemeld.

Getuige
De scooter werd even later gevonden bij de jeu de boulesbaan in de Nordhornerstraat in Coevorden. Een getuige zag ze op deze plek in een auto stappen die richting Duitsland reed. Na een zoekactie werd de auto opgespoord en gevolgd. Via Duitsland reed de auto bij Denekamp ons land weer binnen.

Klopjacht
De politiehelikopter en het arrestatieteam van de politie werden ook ingezet voor de klopjacht. Bij een tankstation tussen Deventer en Apeldoorn konden de verdachten uiteindelijk worden aangehouden, ongeveer twee uur na de overval. Ze worden overgebracht naar een politiebureau voor verder onderzoek. De identiteit van de verdachten is nog niet bekend.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!