Woningovervallers verjaagd door mishandelde bewoner Tilburgseweg Breda

vrijdag 19 december 2014 12:51

Breda – Een bewoner (54) aan de Tilburgseweg is gewond geraakt toen hij twee daders verjoeg die hem en zijn vrouw (53) thuis overvielen.

De man en zijn vrouw schrokken op toen donderdagavond rond 23:30 uur de deurbel ging. Voor de deur stonden twee mannen gekleed in iets wat leek op een politie-uniform. Zodra de bewoner de deur opende, kwamen de overvallers met geweld de woning binnen en duwden de man op de grond. Ook zijn vrouw moest gaan liggen van de overvallers maar zij deed dit niet. De mannelijke bewoner werd mishandelt met een stroomstootwapen. Hij herwon zichzelf en kon een van de overvallers richting de deur krijgen. Samen met zijn vrouw kregen zij de overvallers zo ver dat zij het huis verlieten. De verdachten gingen er vandoor richting de Giraffestraat en vervolgens de Kameelstraat.

Na het voorval belde de bewoner de politie. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de man zichtbaar gewond was en dat er bloed op zijn kleding zat. Hij vertelde dat hij overvallen was door twee mannen die gekleed waren in uniform. Een ambulance kwam naar het adres aan de Tilburgseweg om de man aan zijn verwondingen te verzorgen. Hij moest daarvoor mee naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de mannen die vluchten. Mogelijk was er een derde dader bij het voorval betrokken.

Signalement
De eerste overvaller was een slanke getinte man van 1.75 a 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud met donker kort krullend haar. Hij droeg donkere kleding met strepen erop.

De tweede dader was een blanke gezette man van 1.90 meter lang. Hij was ongeveer 30 jaar oud met bruin omhoog staand stekelhaar met korter geschoren zijkanten. Ook deze man droeg donkere kleding met strepen erop. Beide mannen hadden een stroomstootwapen bij zich.

Getuigen
De politie komt graag in contact met eventuele getuigen. Heeft u in de dagen of uren voor de overval iets gezien hoe klein het u ook lijkt, of kent of herkent u op basis van het signalement één van de daders. Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan met M 0800-7000.

 

0 reacties

Woningovervallers verjaagd door mishandelde bewoner Tilburgseweg Breda
Schrijver:

 

 

Breda – Een bewoner (54) aan de Tilburgseweg is gewond geraakt toen hij twee daders verjoeg die hem en zijn vrouw (53) thuis overvielen.

De man en zijn vrouw schrokken op toen donderdagavond rond 23:30 uur de deurbel ging. Voor de deur stonden twee mannen gekleed in iets wat leek op een politie-uniform. Zodra de bewoner de deur opende, kwamen de overvallers met geweld de woning binnen en duwden de man op de grond. Ook zijn vrouw moest gaan liggen van de overvallers maar zij deed dit niet. De mannelijke bewoner werd mishandelt met een stroomstootwapen. Hij herwon zichzelf en kon een van de overvallers richting de deur krijgen. Samen met zijn vrouw kregen zij de overvallers zo ver dat zij het huis verlieten. De verdachten gingen er vandoor richting de Giraffestraat en vervolgens de Kameelstraat.

Na het voorval belde de bewoner de politie. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de man zichtbaar gewond was en dat er bloed op zijn kleding zat. Hij vertelde dat hij overvallen was door twee mannen die gekleed waren in uniform. Een ambulance kwam naar het adres aan de Tilburgseweg om de man aan zijn verwondingen te verzorgen. Hij moest daarvoor mee naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de mannen die vluchten. Mogelijk was er een derde dader bij het voorval betrokken.

Signalement
De eerste overvaller was een slanke getinte man van 1.75 a 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud met donker kort krullend haar. Hij droeg donkere kleding met strepen erop.

De tweede dader was een blanke gezette man van 1.90 meter lang. Hij was ongeveer 30 jaar oud met bruin omhoog staand stekelhaar met korter geschoren zijkanten. Ook deze man droeg donkere kleding met strepen erop. Beide mannen hadden een stroomstootwapen bij zich.

Getuigen
De politie komt graag in contact met eventuele getuigen. Heeft u in de dagen of uren voor de overval iets gezien hoe klein het u ook lijkt, of kent of herkent u op basis van het signalement één van de daders. Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan met M 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!