Woningovervallers verjaagd door mishandelde bewoner Tilburgseweg Breda

Date:

Deel bericht:

Breda – Een bewoner (54) aan de Tilburgseweg is gewond geraakt toen hij twee daders verjoeg die hem en zijn vrouw (53) thuis overvielen.

De man en zijn vrouw schrokken op toen donderdagavond rond 23:30 uur de deurbel ging. Voor de deur stonden twee mannen gekleed in iets wat leek op een politie-uniform. Zodra de bewoner de deur opende, kwamen de overvallers met geweld de woning binnen en duwden de man op de grond. Ook zijn vrouw moest gaan liggen van de overvallers maar zij deed dit niet. De mannelijke bewoner werd mishandelt met een stroomstootwapen. Hij herwon zichzelf en kon een van de overvallers richting de deur krijgen. Samen met zijn vrouw kregen zij de overvallers zo ver dat zij het huis verlieten. De verdachten gingen er vandoor richting de Giraffestraat en vervolgens de Kameelstraat.

- Advertisement -

Na het voorval belde de bewoner de politie. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de man zichtbaar gewond was en dat er bloed op zijn kleding zat. Hij vertelde dat hij overvallen was door twee mannen die gekleed waren in uniform. Een ambulance kwam naar het adres aan de Tilburgseweg om de man aan zijn verwondingen te verzorgen. Hij moest daarvoor mee naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de mannen die vluchten. Mogelijk was er een derde dader bij het voorval betrokken.

Signalement
De eerste overvaller was een slanke getinte man van 1.75 a 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud met donker kort krullend haar. Hij droeg donkere kleding met strepen erop.

De tweede dader was een blanke gezette man van 1.90 meter lang. Hij was ongeveer 30 jaar oud met bruin omhoog staand stekelhaar met korter geschoren zijkanten. Ook deze man droeg donkere kleding met strepen erop. Beide mannen hadden een stroomstootwapen bij zich.

Getuigen
De politie komt graag in contact met eventuele getuigen. Heeft u in de dagen of uren voor de overval iets gezien hoe klein het u ook lijkt, of kent of herkent u op basis van het signalement één van de daders. Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan met M 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd