14-jarige fietsster uit Enschede aan verwondingen aanrijding overleden; Politie zoekt getuigen

zaterdag 20 december 2014 09:39

Enschede – Het 14-jarige meisje dat op vrijdag 19 december zwaar gewond raakte bij een aanrijding op de kruising Kuipersdijk/Wooldriksweg is vrijdagnacht overleden. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Rond 08:30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaar gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via Bel M 0800-7000.

 

0 reacties

14-jarige fietsster uit Enschede aan verwondingen aanrijding overleden; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Enschede – Het 14-jarige meisje dat op vrijdag 19 december zwaar gewond raakte bij een aanrijding op de kruising Kuipersdijk/Wooldriksweg is vrijdagnacht overleden. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Rond 08:30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaar gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via Bel M 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!