14-jarige fietsster uit Enschede aan verwondingen aanrijding overleden; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Enschede – Het 14-jarige meisje dat op vrijdag 19 december zwaar gewond raakte bij een aanrijding op de kruising Kuipersdijk/Wooldriksweg is vrijdagnacht overleden. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Rond 08:30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaar gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

- Advertisement -

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via Bel M 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Creatieve Rotterdammer bezorgt automobilist uit Gelderland rits bekeuringen

Rotterdam - Een rolletje tape kwam een man uit Gelderland bijna duur te staan. In korte tijd ontving...

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Meerdere zwaargewonden door ongeluk met spookrijder A28 Wezep

Wezep - Bij een ernstig ongeval zijn dinsdagavond op de A28 tussen Wezep en 't Harde meerdere personen...

Dode en gewonde na ernstig ongeluk A12 Ede

Ede - Bij een ernstig ongeval op de A12 zijn zondagmorgen twee personen aangereden. Één van de slachtoffers...