Grote brand in bedrijf voor trappen Rembrandstraat Oud-Beijerland

zaterdag 20 december 2014 23:04

Oud-Beijerland – In een bedrijfspand aan de Rembrandtstraat heeft zaterdagavond een flinke brand gewoed. De brand was ontstaan in een bedrijf die trappen maakt. Bij aankomst van de brandweer waren er al flinke vlammen te zien.

Door snel op te schalen kon worden voorkomen dat de brand nog veel groter werd. Binnenin het pand is er door de brand flinke schade ontstaan. In eerste instantie werd er gedacht dat de sportschool in de brand zou staan. Dit bleek dus niet het geval. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Rumoerig
Omdat er veel jeugd op de been was heeft de politie een enorm stuk rondom de brand moeten afzetten. Een aantal jongeren moesten met gepast geweld worden weggestuurd. Zij zorgden voor een dreigende sfeer rondom de hulpverleners. Een aantal jongeren zijn opgepakt. Het is niet bekend of zij daadwerkelijk zijn afgevoerd.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141220232464 20141220232465

 

0 reacties

Grote brand in bedrijf voor trappen Rembrandstraat Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud-Beijerland – In een bedrijfspand aan de Rembrandtstraat heeft zaterdagavond een flinke brand gewoed. De brand was ontstaan in een bedrijf die trappen maakt. Bij aankomst van de brandweer waren er al flinke vlammen te zien.

Door snel op te schalen kon worden voorkomen dat de brand nog veel groter werd. Binnenin het pand is er door de brand flinke schade ontstaan. In eerste instantie werd er gedacht dat de sportschool in de brand zou staan. Dit bleek dus niet het geval. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Rumoerig
Omdat er veel jeugd op de been was heeft de politie een enorm stuk rondom de brand moeten afzetten. Een aantal jongeren moesten met gepast geweld worden weggestuurd. Zij zorgden voor een dreigende sfeer rondom de hulpverleners. Een aantal jongeren zijn opgepakt. Het is niet bekend of zij daadwerkelijk zijn afgevoerd.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141220232464 20141220232465

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!