dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Grote brand in bedrijf voor trappen Rembrandstraat Oud-Beijerland

- advertentie -

Oud-Beijerland – In een bedrijfspand aan de Rembrandtstraat heeft zaterdagavond een flinke brand gewoed. De brand was ontstaan in een bedrijf die trappen maakt. Bij aankomst van de brandweer waren er al flinke vlammen te zien.

Door snel op te schalen kon worden voorkomen dat de brand nog veel groter werd. Binnenin het pand is er door de brand flinke schade ontstaan. In eerste instantie werd er gedacht dat de sportschool in de brand zou staan. Dit bleek dus niet het geval. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Rumoerig
Omdat er veel jeugd op de been was heeft de politie een enorm stuk rondom de brand moeten afzetten. Een aantal jongeren moesten met gepast geweld worden weggestuurd. Zij zorgden voor een dreigende sfeer rondom de hulpverleners. Een aantal jongeren zijn opgepakt. Het is niet bekend of zij daadwerkelijk zijn afgevoerd.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141220232464 20141220232465


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -