Man door vuurwapengeweld om het leven gebracht in Utrecht

zaterdag 20 december 2014 12:01

Utrecht – Vrijdagavond 19 december werd omstreeks 19.45 uur een dode man aangetroffen in een auto op de Duurstedelaan. Uit eerste onderzoek blijkt de man door vuurwapengeweld om het leven gebracht.

Rond 19:45 uur werd een melding gedaan dat er schoten waren gehoord op de Duurstedelaan. Ter plaatse troffen agenten in een auto een overleden man, 44 jaar uit Zeist, aan. Er was meerdere keren op de auto geschoten waarbij de man om het leven is gekomen.

Grijze Volkswagen Golf
De dader is weggereden in de richting van ’t Goylaan in een mogelijk grijze Volkswagen Golf, type 6. In de omgeving is onder meer met een politiehelikopter gezocht, ook is er een Burgernetbericht uitgegaan. De auto werd niet gevonden.
Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident is in volle gang.

Getuigen gezocht
De recherche zoekt getuigen, in het bijzonder een man die ten tijde van het schietincident in de buurt liep met twee of drie honden. Iedereen die informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Man door vuurwapengeweld om het leven gebracht in Utrecht
Schrijver:

 

 

Utrecht – Vrijdagavond 19 december werd omstreeks 19.45 uur een dode man aangetroffen in een auto op de Duurstedelaan. Uit eerste onderzoek blijkt de man door vuurwapengeweld om het leven gebracht.

Rond 19:45 uur werd een melding gedaan dat er schoten waren gehoord op de Duurstedelaan. Ter plaatse troffen agenten in een auto een overleden man, 44 jaar uit Zeist, aan. Er was meerdere keren op de auto geschoten waarbij de man om het leven is gekomen.

Grijze Volkswagen Golf
De dader is weggereden in de richting van ’t Goylaan in een mogelijk grijze Volkswagen Golf, type 6. In de omgeving is onder meer met een politiehelikopter gezocht, ook is er een Burgernetbericht uitgegaan. De auto werd niet gevonden.
Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident is in volle gang.

Getuigen gezocht
De recherche zoekt getuigen, in het bijzonder een man die ten tijde van het schietincident in de buurt liep met twee of drie honden. Iedereen die informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!