Mannen overvallen supermarkt Lidl aan de Lengweg Rotterdam-Hoogvliet

zaterdag 20 december 2014 20:51

Rotterdam-Hoogvliet – Twee onbekende mannen hebben op zaterdagavond 20 december een Lidl-supermarkt aan de Lengweg in Rotterdam-Hoogvliet overvallen.

Bij de overval raakte niemand gewond. De mannen bedreigden het personeel met vuurwapens en gingen er lopend met de nog onbekende buit vandoor. Tijdens de overval waren minimaal twee mensen in de supermarkt aanwezig, één personeelslid en één klant.

Signalement
Beide daders waren blank, ze waren ongeveer 1.80m lang en ze hadden een normaal postuur. Ze hadden donkere trainingspakken aan en ze hadden een sporttas bij zich. Agenten zetten meteen na de melding zo snel mogelijk de directe omgeving af, maar dat heeft niet tot aanhoudingen geleid. De politie zet het onderzoek voort.

 

0 reacties

Mannen overvallen supermarkt Lidl aan de Lengweg Rotterdam-Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Rotterdam-Hoogvliet – Twee onbekende mannen hebben op zaterdagavond 20 december een Lidl-supermarkt aan de Lengweg in Rotterdam-Hoogvliet overvallen.

Bij de overval raakte niemand gewond. De mannen bedreigden het personeel met vuurwapens en gingen er lopend met de nog onbekende buit vandoor. Tijdens de overval waren minimaal twee mensen in de supermarkt aanwezig, één personeelslid en één klant.

Signalement
Beide daders waren blank, ze waren ongeveer 1.80m lang en ze hadden een normaal postuur. Ze hadden donkere trainingspakken aan en ze hadden een sporttas bij zich. Agenten zetten meteen na de melding zo snel mogelijk de directe omgeving af, maar dat heeft niet tot aanhoudingen geleid. De politie zet het onderzoek voort.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!