Politie doet onderzoek naar schietincident rond het Staringplein Arnhem

zaterdag 20 december 2014 10:59

Arnhem – De politie onderzoekt een schietincident dat zaterdagochtend 20 december rond half zeven zou hebben plaatsgevonden rond het Staringplein in Arnhem.

Die ochtend kreeg de politie meerdere meldingen dat er schoten waren gehoord in de omgeving van het Staringplein in Arnhem. Ook verklaarden getuigen dat rond diezelfde tijd een auto met hoge snelheid wegreed in diezelfde omgeving. Deze auto reed vervolgens tegen een elektriciteitskast op de hoek van de Agnietenstraat/Akkerstraat. Als gevolg daarvan viel de stroom uit in een aantal woningen in die omgeving.

Onderzoek
Agenten hebben direct poolshoogte genomen en er is een onderzoek gestart. Op basis van de eerste bevindingen gaat de politie ervan uit dat er daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek in de omgeving van het Staringplein en zet daarbij onder meer speurhonden in. Er is ook een woning doorzocht in verband met de mogelijke betrokkenheid van één van de bewoners bij dit incident. Er is niemand in de woning aangetroffen. De eventuele betrokkenheid van de genoemde auto bij dit incident wordt in het onderzoek meegenomen.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die de politie kan helpen meer duidelijkheid te verkrijgen rond dit schietincident? Heeft u misschien iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan met de politie in Arnhem via 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

 

0 reacties

Politie doet onderzoek naar schietincident rond het Staringplein Arnhem
Schrijver:

 

 

Arnhem – De politie onderzoekt een schietincident dat zaterdagochtend 20 december rond half zeven zou hebben plaatsgevonden rond het Staringplein in Arnhem.

Die ochtend kreeg de politie meerdere meldingen dat er schoten waren gehoord in de omgeving van het Staringplein in Arnhem. Ook verklaarden getuigen dat rond diezelfde tijd een auto met hoge snelheid wegreed in diezelfde omgeving. Deze auto reed vervolgens tegen een elektriciteitskast op de hoek van de Agnietenstraat/Akkerstraat. Als gevolg daarvan viel de stroom uit in een aantal woningen in die omgeving.

Onderzoek
Agenten hebben direct poolshoogte genomen en er is een onderzoek gestart. Op basis van de eerste bevindingen gaat de politie ervan uit dat er daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek in de omgeving van het Staringplein en zet daarbij onder meer speurhonden in. Er is ook een woning doorzocht in verband met de mogelijke betrokkenheid van één van de bewoners bij dit incident. Er is niemand in de woning aangetroffen. De eventuele betrokkenheid van de genoemde auto bij dit incident wordt in het onderzoek meegenomen.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die de politie kan helpen meer duidelijkheid te verkrijgen rond dit schietincident? Heeft u misschien iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan met de politie in Arnhem via 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!