Politie start grootschalig onderzoek na aantreffen dode man in Almelose woning

zaterdag 20 december 2014 17:56

Almelo – De politie is een grootschalig onderzoek gestart nadat vrijdagmiddag 19 december in een woning aan het Muiderslot het stoffelijk overschot werd aangetroffen van een 74-jarige man. De politie gaat er op dit moment vanuit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het lichaam werd omstreeks 14.30 uur door een familielid aangetroffen in de woning. De man was toen al overleden. Het slachtoffer was de bewoner. De politie startte direct een onderzoek in en om de woning. Nadat duidelijk werd dat de bewoner zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen, werd opgeschaald naar een TGO (Team Grootschalig Optreden). Op dit moment voeren rechercheurs van de forensische opsporing nog onderzoek uit in de woning. Ook wordt een buurtonderzoek gehouden.

Heeft u informatie?
De politie is op zoek naar getuigen. Misschien heeft u omstreeks vrijdag 19 december iets verdachts gezien rond de woning aan het Muiderslot? Of heeft u andere informatie die kan leiden tot het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Politie start grootschalig onderzoek na aantreffen dode man in Almelose woning
Schrijver:

 

 

Almelo – De politie is een grootschalig onderzoek gestart nadat vrijdagmiddag 19 december in een woning aan het Muiderslot het stoffelijk overschot werd aangetroffen van een 74-jarige man. De politie gaat er op dit moment vanuit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het lichaam werd omstreeks 14.30 uur door een familielid aangetroffen in de woning. De man was toen al overleden. Het slachtoffer was de bewoner. De politie startte direct een onderzoek in en om de woning. Nadat duidelijk werd dat de bewoner zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen, werd opgeschaald naar een TGO (Team Grootschalig Optreden). Op dit moment voeren rechercheurs van de forensische opsporing nog onderzoek uit in de woning. Ook wordt een buurtonderzoek gehouden.

Heeft u informatie?
De politie is op zoek naar getuigen. Misschien heeft u omstreeks vrijdag 19 december iets verdachts gezien rond de woning aan het Muiderslot? Of heeft u andere informatie die kan leiden tot het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!