Politie zoekt getuigen van straatroof Vlietlaan Rotterdam

zaterdag 20 december 2014 14:42

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een straatroof op de Vlietlaan in Rotterdam.

Op 19 december pinde een 61-jarige Rotterdamse een paar minuten voor 22.00 uur aan de ING-geldautomaat vlakbij de bocht naar de Oudedijk. Plotseling pakte een onbekende jongeman haar stevig vast en trok de pinpas uit haar handen. De vrouw verzette zich flink, maar kwam ten val en liep lichte verwondingen aan haar hand op. De jongeman rende weg in de richting van de Fuikstraat.

Getuigen
Wie de straatroof heeft zien gebeuren of de jongeman voor of na het voorval nog gezien heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is van harte welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van district Oost. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van straatroof Vlietlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een straatroof op de Vlietlaan in Rotterdam.

Op 19 december pinde een 61-jarige Rotterdamse een paar minuten voor 22.00 uur aan de ING-geldautomaat vlakbij de bocht naar de Oudedijk. Plotseling pakte een onbekende jongeman haar stevig vast en trok de pinpas uit haar handen. De vrouw verzette zich flink, maar kwam ten val en liep lichte verwondingen aan haar hand op. De jongeman rende weg in de richting van de Fuikstraat.

Getuigen
Wie de straatroof heeft zien gebeuren of de jongeman voor of na het voorval nog gezien heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is van harte welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van district Oost. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!