Politie zoekt getuigen van straatroof Vlietlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een straatroof op de Vlietlaan in Rotterdam.

Op 19 december pinde een 61-jarige Rotterdamse een paar minuten voor 22.00 uur aan de ING-geldautomaat vlakbij de bocht naar de Oudedijk. Plotseling pakte een onbekende jongeman haar stevig vast en trok de pinpas uit haar handen. De vrouw verzette zich flink, maar kwam ten val en liep lichte verwondingen aan haar hand op. De jongeman rende weg in de richting van de Fuikstraat.

- Advertisement -

Getuigen
Wie de straatroof heeft zien gebeuren of de jongeman voor of na het voorval nog gezien heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is van harte welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van district Oost. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...