Dronken man rijdt tegen politievoertuig op de Meloenlaan ’s Gravenzande

zondag 21 december 2014 10:58

‘s-Gravenzande – Een 49-jarige man uit Den Haag reed donderdagavond 18 december tegen een politievoertuig op de Meloenlaan. De man bleek onder invloed van alcohol.

De politie kreeg omstreeks 21 uur een melding dat een bestuurder mogelijk reed onder invloed van alcohol. De bestuurder werd op de Meloenlaan staande gehouden. De man stopte zijn auto een paar meter van het politievoertuig, maar daarna reed hij heel langzaam door naar voren en botste zacht tegen het politievoertuig. Het gevolg was blikschade aan beide voertuigen. De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden. Hij blies aan het bureau 940 ugl, ver boven de wettelijk toegestane limiet van 220 ugl. Zijn rijbewijs moest hij hij inleveren.

 

0 reacties

Dronken man rijdt tegen politievoertuig op de Meloenlaan ’s Gravenzande
Schrijver:

 

 

‘s-Gravenzande – Een 49-jarige man uit Den Haag reed donderdagavond 18 december tegen een politievoertuig op de Meloenlaan. De man bleek onder invloed van alcohol.

De politie kreeg omstreeks 21 uur een melding dat een bestuurder mogelijk reed onder invloed van alcohol. De bestuurder werd op de Meloenlaan staande gehouden. De man stopte zijn auto een paar meter van het politievoertuig, maar daarna reed hij heel langzaam door naar voren en botste zacht tegen het politievoertuig. Het gevolg was blikschade aan beide voertuigen. De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden. Hij blies aan het bureau 940 ugl, ver boven de wettelijk toegestane limiet van 220 ugl. Zijn rijbewijs moest hij hij inleveren.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!