Dronken man rijdt tegen politievoertuig op de Meloenlaan ’s Gravenzande

Date:

Share post:

- Advertisement -

‘s-Gravenzande – Een 49-jarige man uit Den Haag reed donderdagavond 18 december tegen een politievoertuig op de Meloenlaan. De man bleek onder invloed van alcohol.

De politie kreeg omstreeks 21 uur een melding dat een bestuurder mogelijk reed onder invloed van alcohol. De bestuurder werd op de Meloenlaan staande gehouden. De man stopte zijn auto een paar meter van het politievoertuig, maar daarna reed hij heel langzaam door naar voren en botste zacht tegen het politievoertuig. Het gevolg was blikschade aan beide voertuigen. De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden. Hij blies aan het bureau 940 ugl, ver boven de wettelijk toegestane limiet van 220 ugl. Zijn rijbewijs moest hij hij inleveren.

- Advertisement -

Gerelateerd