[Foto update] Dode na woningbrand Goudseplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een woning aan het Goudseplein is zondagmiddag na een woningbrand het stoffelijk overschot aangetroffen van de bewoner. De brandweer kreeg omstreeks 14:45 uur de melding van een brand in het appartement.

Eenmaal ter plaatse troffen zij het levenloze lichaam van de bewoner aan. Medische hulp mocht niet meer baten. De brand is inmiddels geblust en de woning wordt geventileerd. De Forensisch Opsporing Brandonderzoek van de politie is samen met het team Brandonderzoek van de brandweer een onderzoek gestart naar de toedracht van de brand.

- Advertisement -

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0072
DSC_0074
DSC_0076
DSC_0085
DSC_0087
DSC_0106
DSC_0107
DSC_0115
DSC_0117

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd