Politie Amsterdam dringend op zoek naar vermiste Noorse toerist Tore Grodem

Date:

Deel bericht:

Tore Grodem Gezicht

Amsterdam – Sinds vrijdagochtend 19 december 2014 rond 02:00 uur wordt de 21-jarige Tore Grodem uit Noorwegen vermist. Hij was samen met een goede vriend naar Amsterdam gekomen en zou vandaag, zondag 21 december, weer met het vliegtuig terug naar Noorwegen reizen.

- Advertisement -

Op 19 december omstreeks 02:00 uur was hij met zijn vriend in uitgaansgelegenheid de Escape in het Amsterdamse centrum en ging even naar buiten om geld te pinnen. Sindsdien is hij spoorloos.

Signalement
Grodem droeg geen jas en was gekleed in een lichtblauw overhemd met lange mouwen, een donkere spijkerbroek en donkerblauwe schoenen met witte zool van het merk La Costa.

Hij heeft twee tatoeages op zijn rechterbeen:
– Op zijn rechterenkel aan de binnenzijde een afbeelding van twee dobbelstenen.
– Op zijn rechterkuit een gorillagezicht met hoed (laten zetten op de dag van aankomst in Amsterdam; woensdag 17 december jl.).

Hij draagt een gehoorapparaat in zijn linkeroor. Grodem is slechthorend, rechts is hij doof, links hoort hij (zonder apparaat) 30-40%.
Grodem heeft verder geen bekenden in Nederland wonen. Zijn mobiele nummer is niet bereikbaar. Zijn ouders zijn gisteren vanuit Noorwegen naar Amsterdam gekomen om samen met zijn vriend te zoeken naar hun zoon. Dit is tot op heden zonder resultaat.

Signalement:
– blanke man
– 21 jaar
– 182 cm
– donkerblond haar
– blauwe ogen
– slechthorend (gehoorapparaat in linkeroor)
– 2 tatoeages rechteronderbeen

Getuigenoproep
Eenieder die Tore Grodem heeft gezien of anderszins informatie heeft die kan leiden tot zijn verblijfplaats, wordt dringend verzocht contact op te nemen met het algemene politienummer 0900-8844 of de opsporingstiplijn via 0800-6070.

Tore Grodem Tatoe
Tore Grodem Tatoe-dobbelstenen
Tore Grodem-kleding

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...