Bewoners vastgebonden tijdens overval De La Reystraat Rotterdam

maandag 22 december 2014 11:42

Rotterdam – Maandagochtend hebben drie mannen een woning aan de De La Reystraat in Rotterdam overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor.

De bewoners werden maandagochtend, terwijl zij nog lagen te slapen, verrast toen er opeens drie mannen in hun huis stonden. De 45-jarige man, 36-jarige vrouw en hun 15-jarige zoon werden bedreigd met een wapen en vastgebonden. Vervolgens doorzochten de mannen het huis op zoek naar waardevolle spullen. De mannen gingen er met een nog onbekende buit vandoor.

Pas nadat de bewoners zich los wisten te maken, konden zij de politie alarmeren. De politie is direct een zoekactie gestart naar de drie donkergetinte mannen. Hierbij is ook de hulp van omwonenden gevraagd via Burgernet. Om getuigen te vinden, zal nog een buurtonderzoek worden gehouden.

Heeft u maandagochtend in de omgeving van de De La Reystraat (Afrikaanderwijk, Rotterdam-Zuid) iets bijzonders gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners vastgebonden tijdens overval De La Reystraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagochtend hebben drie mannen een woning aan de De La Reystraat in Rotterdam overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor.

De bewoners werden maandagochtend, terwijl zij nog lagen te slapen, verrast toen er opeens drie mannen in hun huis stonden. De 45-jarige man, 36-jarige vrouw en hun 15-jarige zoon werden bedreigd met een wapen en vastgebonden. Vervolgens doorzochten de mannen het huis op zoek naar waardevolle spullen. De mannen gingen er met een nog onbekende buit vandoor.

Pas nadat de bewoners zich los wisten te maken, konden zij de politie alarmeren. De politie is direct een zoekactie gestart naar de drie donkergetinte mannen. Hierbij is ook de hulp van omwonenden gevraagd via Burgernet. Om getuigen te vinden, zal nog een buurtonderzoek worden gehouden.

Heeft u maandagochtend in de omgeving van de De La Reystraat (Afrikaanderwijk, Rotterdam-Zuid) iets bijzonders gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!