Gewonde en staandehouding tijdens flinke aanrijding Hoofdweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Maandagavond 22 december is een automobilist gewond geraakt na een flinke aanrijding op de kruising Hoofdweg met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s midden op de kruising in botsing, door de klap maakte één van de auto’s een draai waarna hij tegen een verkeerslicht klapte. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse voor een mogelijke beknelling, eenmaal ter plaatse bleek dit niet het geval.

Een van de inzittenden is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis, de verwondingen vallen volgens de politie mee. Tijdens het verlenen van eerste hulp aan de inzittenden van de auto’s werd een ambulancebroeder bijna met opzet aangereden door een auto, toen de automobilist ook nog begon te schelden besloten agenten de man staande te houden. Omdat de man erg agressief reageerde is het kenteken van de auto genoteerd, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

- Advertisement -

Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is de Grote Beer richting de Kleine beer afgesloten geweest voor het verkeer. Door de aanrijding raakte één voertuig zwaar beschadigd, de andere betrokken auto kwam er slechts met lichte schade vanaf.

Foto’s ; Joëy Heijstek

DSC_5604 DSC_5606 DSC_5607 DSC_5609 DSC_5611

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...