Gewonde en staandehouding tijdens flinke aanrijding Hoofdweg Rotterdam

maandag 22 december 2014 20:12

ROTTERDAM – Maandagavond 22 december is een automobilist gewond geraakt na een flinke aanrijding op de kruising Hoofdweg met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s midden op de kruising in botsing, door de klap maakte één van de auto’s een draai waarna hij tegen een verkeerslicht klapte. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse voor een mogelijke beknelling, eenmaal ter plaatse bleek dit niet het geval.

Een van de inzittenden is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis, de verwondingen vallen volgens de politie mee. Tijdens het verlenen van eerste hulp aan de inzittenden van de auto’s werd een ambulancebroeder bijna met opzet aangereden door een auto, toen de automobilist ook nog begon te schelden besloten agenten de man staande te houden. Omdat de man erg agressief reageerde is het kenteken van de auto genoteerd, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is de Grote Beer richting de Kleine beer afgesloten geweest voor het verkeer. Door de aanrijding raakte één voertuig zwaar beschadigd, de andere betrokken auto kwam er slechts met lichte schade vanaf.

Foto’s ; Joëy Heijstek

DSC_5604 DSC_5606 DSC_5607 DSC_5609 DSC_5611

 

0 reacties

Gewonde en staandehouding tijdens flinke aanrijding Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Maandagavond 22 december is een automobilist gewond geraakt na een flinke aanrijding op de kruising Hoofdweg met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s midden op de kruising in botsing, door de klap maakte één van de auto’s een draai waarna hij tegen een verkeerslicht klapte. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse voor een mogelijke beknelling, eenmaal ter plaatse bleek dit niet het geval.

Een van de inzittenden is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis, de verwondingen vallen volgens de politie mee. Tijdens het verlenen van eerste hulp aan de inzittenden van de auto’s werd een ambulancebroeder bijna met opzet aangereden door een auto, toen de automobilist ook nog begon te schelden besloten agenten de man staande te houden. Omdat de man erg agressief reageerde is het kenteken van de auto genoteerd, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is de Grote Beer richting de Kleine beer afgesloten geweest voor het verkeer. Door de aanrijding raakte één voertuig zwaar beschadigd, de andere betrokken auto kwam er slechts met lichte schade vanaf.

Foto’s ; Joëy Heijstek

DSC_5604 DSC_5606 DSC_5607 DSC_5609 DSC_5611

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!