Man in Porsche verraadt zichzelf voor witwassen Hildebrandstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 39-jarige man die in een Porsche Panamera reed, werd door agenten gecontroleerd op de Hildebrandstraat in de nacht van zondag op maandag 22 december. De bestuurder wordt verdacht van witwassen. Niet alleen de auto, maar ook een Rolex, 15.000 euro aan contant geld en twee nieuwe smartphones werden in beslag genomen.

Agenten controleerden de auto, met een Duits kenteken, en de bestuurder. De 39-jarige automobilist, woonachtig in Den Haag, overhandigde een eveneens Duits rijbewijs, maar had geen geldig verblijfsdocument. Omdat de situatie tal van vragen opriep bij de agenten, hielden ze de man aan op verdenking van witwassen. Hij werd voor onderzoek ingesloten op het politiebureau, daar bleek dat hij een Rolex droeg en 15.000 euro en twee nieuwe smartphones op zak had. De Porsche Panamera, de Rolex en de twee smartphones zijn in beslag genomen, omdat de politie vermoedt dat ze met crimineel geld gekocht zijn. Ook het geld werd in beslag genomen. De politie onderzoekt hoe de man aan het geld en de goederen is gekomen. Ook onderzoekt ze de verblijfsstatus van de 39-jarige verdachte, die nog steeds vast zit.

- Advertisement -

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...