Politie zoekt vrouwelijke getuigen Dordtse straatroof Weizigtpark

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof die dinsdagavond 16 december jl. plaatsvond in het Weizigtpark in Dordrecht.

Twee Dordtse jongens stonden dinsdagavond om 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Er kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde nadat de straatrover vertrok direct de politie. Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte. Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Deze jongen werd aangehouden, maar is vrijdag door de rechter-commissaris op vrije voeten gesteld. De jongeman is nog wel verdachte en het onderzoek wordt voortgezet.

- Advertisement -

Een van de jongens heeft verklaard dat er op het moment van de beroving een vrouw langs liep. De politie wil deze vrouw graag spreken. Bent of kent u haar of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...

Politie houdt man (30) aan voor schietpartij met gewonde Breitnerstraat Dordrecht

Dordrecht - Een 19-jarige man werd op vrijdag 2 februari om 16.30 uur beschoten op de Breitnerstraat in...

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...