Politie zoekt vrouwelijke getuigen Dordtse straatroof Weizigtpark

maandag 22 december 2014 09:09

Dordrecht – De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof die dinsdagavond 16 december jl. plaatsvond in het Weizigtpark in Dordrecht.

Twee Dordtse jongens stonden dinsdagavond om 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Er kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde nadat de straatrover vertrok direct de politie. Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte. Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Deze jongen werd aangehouden, maar is vrijdag door de rechter-commissaris op vrije voeten gesteld. De jongeman is nog wel verdachte en het onderzoek wordt voortgezet.

Een van de jongens heeft verklaard dat er op het moment van de beroving een vrouw langs liep. De politie wil deze vrouw graag spreken. Bent of kent u haar of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844.

 

0 reacties

Politie zoekt vrouwelijke getuigen Dordtse straatroof Weizigtpark
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof die dinsdagavond 16 december jl. plaatsvond in het Weizigtpark in Dordrecht.

Twee Dordtse jongens stonden dinsdagavond om 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Er kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde nadat de straatrover vertrok direct de politie. Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte. Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Deze jongen werd aangehouden, maar is vrijdag door de rechter-commissaris op vrije voeten gesteld. De jongeman is nog wel verdachte en het onderzoek wordt voortgezet.

Een van de jongens heeft verklaard dat er op het moment van de beroving een vrouw langs liep. De politie wil deze vrouw graag spreken. Bent of kent u haar of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!