Twee bestelbussen te water na ongeval Zuidelijke Dwarsweg Moordrecht

maandag 22 december 2014 17:27

Moordrecht – Aan het einde van de middag rond 16:15 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Zuidelijke Dwarsweg in kruising met de Knibbelweg in Moordrecht voor een ongeval. Er bleken twee bestelbussen een aanrijding te hebben gehad op de kruising waarna zij beide te water raakte.

De bestuurders konden zelf uit hun voertuigen komen en om deze reden werden geen brandweervoertuigen opgeroepen. Later werd de brandweer van Zevenhuizen nog opgeroepen om een speciaal doek in het water te leggen zodat o.a. olie zich niet verder de sloot in kon verspreiden. De bestuurder van het zwarte busje is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het witte busje is niet gewond geraakt bij de aanrijding. Een bergingsbedrijf kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de zwaar beschadigde voertuigen uit het water te takelen. De oorzaak van de aanrijding zal bij een voorrangsfout liggen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee bestelbussen te water na ongeval Zuidelijke Dwarsweg Moordrecht
Schrijver:

 

 

Moordrecht – Aan het einde van de middag rond 16:15 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Zuidelijke Dwarsweg in kruising met de Knibbelweg in Moordrecht voor een ongeval. Er bleken twee bestelbussen een aanrijding te hebben gehad op de kruising waarna zij beide te water raakte.

De bestuurders konden zelf uit hun voertuigen komen en om deze reden werden geen brandweervoertuigen opgeroepen. Later werd de brandweer van Zevenhuizen nog opgeroepen om een speciaal doek in het water te leggen zodat o.a. olie zich niet verder de sloot in kon verspreiden. De bestuurder van het zwarte busje is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het witte busje is niet gewond geraakt bij de aanrijding. Een bergingsbedrijf kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de zwaar beschadigde voertuigen uit het water te takelen. De oorzaak van de aanrijding zal bij een voorrangsfout liggen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!