Dode man aangetroffen in zee Scheveningen, identiteit onbekend

dinsdag 23 december 2014 08:52

Scheveningen – Op zaterdagochtend 20 december werd een onbekende man aangetroffen in zee bij Scheveningen. De politie weet niet wie de man is.

Zaterdagochtend werd door een wandelaar op het strand tussen Scheveningen en Wassenaar het stoffelijk overschot aangetroffen van een jonge man (jonger van 35 jaar oud) tussen de 180 en 190 cm lang. Gezien de toestand van het lichaam heeft de man meerdere weken in het water gelegen.

Tips gevraagd
De politie wil graag weten wie de man is en een aanknopingspunt om achter zijn identiteit te komen kan zijn sportschoen zijn. De man droeg namelijk nog een sportschoen van het merk Asics, type Kayano 19, vermoedelijk maat 45. De schoen is blauw met een lichtgroene zool. Hebt u een tip. Bel de politie (Landelijke Eenheid) via 0900-8844.

 

0 reacties

Dode man aangetroffen in zee Scheveningen, identiteit onbekend
Schrijver:

 

 

Scheveningen – Op zaterdagochtend 20 december werd een onbekende man aangetroffen in zee bij Scheveningen. De politie weet niet wie de man is.

Zaterdagochtend werd door een wandelaar op het strand tussen Scheveningen en Wassenaar het stoffelijk overschot aangetroffen van een jonge man (jonger van 35 jaar oud) tussen de 180 en 190 cm lang. Gezien de toestand van het lichaam heeft de man meerdere weken in het water gelegen.

Tips gevraagd
De politie wil graag weten wie de man is en een aanknopingspunt om achter zijn identiteit te komen kan zijn sportschoen zijn. De man droeg namelijk nog een sportschoen van het merk Asics, type Kayano 19, vermoedelijk maat 45. De schoen is blauw met een lichtgroene zool. Hebt u een tip. Bel de politie (Landelijke Eenheid) via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!