Gevangene ontsnapt uit stadsgevangenis Koddeweg Hoogvliet

dinsdag 23 december 2014 19:59

Hoogvliet – De politie heeft dinsdagochtend actief gezocht naar een ontsnapte gevangene uit de Stadsgevangenis aan de Koddeweg. De gevangene wist rond 10:00 uur langs de beveiliging te glippen toen hij met een andere gedetineerde zou worden overgebracht naar een ander onderkomen.

De gevangene zag zijn kans en ging ervantussen toen de kans zich voordeed. De politie ging direct op onderzoek uit met onder andere een politiehelikopter. Hij kon echter niet meer worden opgespoord.

De man zou een veelpleger zijn maar niet gevaarlijk. De politie is uiteraard nog steeds op zoek naar de man. Het zou er onverzorgd uitzien, en droeg een zwart trainingspak van Umbro. Weet u waar hij verblijft neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via 112, 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gevangene ontsnapt uit stadsgevangenis Koddeweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – De politie heeft dinsdagochtend actief gezocht naar een ontsnapte gevangene uit de Stadsgevangenis aan de Koddeweg. De gevangene wist rond 10:00 uur langs de beveiliging te glippen toen hij met een andere gedetineerde zou worden overgebracht naar een ander onderkomen.

De gevangene zag zijn kans en ging ervantussen toen de kans zich voordeed. De politie ging direct op onderzoek uit met onder andere een politiehelikopter. Hij kon echter niet meer worden opgespoord.

De man zou een veelpleger zijn maar niet gevaarlijk. De politie is uiteraard nog steeds op zoek naar de man. Het zou er onverzorgd uitzien, en droeg een zwart trainingspak van Umbro. Weet u waar hij verblijft neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via 112, 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!