Joyrider (15) sloopt auto van papa en mama Schoolstraat Nieuwerkerk a/d IJssel (video)

dinsdag 23 december 2014 23:31

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagavond 23 december heeft een 15-jarige jongen de auto van vader en moeder aan gort gereden. De jongen had de auto even meegenomen en ging ermee op pad. Op de Schoolstraat ging het mis, hij ramde een auto bij een bocht, trapte vervolgens het gas in inplaats van te remmen en zorgde voor een puinhoop.

De jongen reed door vijf voortuinen en kwamen tegen herkwerk en een conifeer tot stilstand. De jongen raakte tot zover bekend niet gewond en is vervolgens aangehouden. De politie heeft een sporenonderzoek gestart. De jongen zal in ieder geval nog even huisarrest hebben.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4949kl IMG_4957kl IMG_4958kl IMG_4966kl IMG_4948kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Joyrider (15) sloopt auto van papa en mama Schoolstraat Nieuwerkerk a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagavond 23 december heeft een 15-jarige jongen de auto van vader en moeder aan gort gereden. De jongen had de auto even meegenomen en ging ermee op pad. Op de Schoolstraat ging het mis, hij ramde een auto bij een bocht, trapte vervolgens het gas in inplaats van te remmen en zorgde voor een puinhoop.

De jongen reed door vijf voortuinen en kwamen tegen herkwerk en een conifeer tot stilstand. De jongen raakte tot zover bekend niet gewond en is vervolgens aangehouden. De politie heeft een sporenonderzoek gestart. De jongen zal in ieder geval nog even huisarrest hebben.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4949kl IMG_4957kl IMG_4958kl IMG_4966kl IMG_4948kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!