Man zwaargewond door vuurwerkbom bij autobrand Van Duinkerkenhove Zoetermeer

dinsdag 23 december 2014 23:45

Zoetermeer – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt toen hij zijn auto bij een brandende auto wilde weghalen. Volgens de politie zou er op de Van Duinkerkenhove een vuurwerkbom zijn afgegaan in de buurt van de man. De man was inmiddels onder een douche gaan staan in afwachting van medisch personeel.

In de woning is hij voorzien van Medisch Hulp om vervolgens met verwondingen aan de armen en handen naar het ziekenhuis te worden gebracht. Hoe ernstig het is, is nog onbekend. De politie doet op dit moment onderzoek naar het incident. Door de autobrand zijn er drie voertuigen verloren gegaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond door vuurwerkbom bij autobrand Van Duinkerkenhove Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt toen hij zijn auto bij een brandende auto wilde weghalen. Volgens de politie zou er op de Van Duinkerkenhove een vuurwerkbom zijn afgegaan in de buurt van de man. De man was inmiddels onder een douche gaan staan in afwachting van medisch personeel.

In de woning is hij voorzien van Medisch Hulp om vervolgens met verwondingen aan de armen en handen naar het ziekenhuis te worden gebracht. Hoe ernstig het is, is nog onbekend. De politie doet op dit moment onderzoek naar het incident. Door de autobrand zijn er drie voertuigen verloren gegaan.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!