Overval op SPAR-supermarkt Stationsplein Schiedam

dinsdag 23 december 2014 20:02

Schiedam – Een man in een Halloweenoutfit met skeletopdruk heeft dinsdagavond een supermarkt van de Spar aan het Stationsplein overvallen. De man bedreigde een medewerker met een vuurwapen en ging er onder andere sigaretten als buit ervandoor.

De politie ging direct opzoek naar een lichtgetinte man. Ondanks zijn opvallende outfit kon hij kon echter niet meer worden opgespoord. De politie roept getuigen op om zich te melden. Er raakte niemand gewond.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op SPAR-supermarkt Stationsplein Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een man in een Halloweenoutfit met skeletopdruk heeft dinsdagavond een supermarkt van de Spar aan het Stationsplein overvallen. De man bedreigde een medewerker met een vuurwapen en ging er onder andere sigaretten als buit ervandoor.

De politie ging direct opzoek naar een lichtgetinte man. Ondanks zijn opvallende outfit kon hij kon echter niet meer worden opgespoord. De politie roept getuigen op om zich te melden. Er raakte niemand gewond.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!