Politie onderzoekt overval op het Kruidvat in Winkelcentrum ‘De Sterrenhof’ Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – De politie stelt een nader onderzoek in naar een overval die dinsdagochtend vroeg werd gepleegd op een drogist in winkelcentrum ‘de Sterrenhof’ Spijkenisse.

Om ongeveer 07:15 uur die ochtend werd het personeel overvallen door een man met een vuurwapen. Zij werden door hem bedreigd. Wat zich exact heeft afgespeeld in de winkel zal uit onderzoek en getuigenverklaringen moeten blijken. Wel is duidelijk dat de overvaller met een onbekend geldbedrag te voet is gevlucht.

- Advertisement -

Direct na de melding hebben agenten een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de dader werd niet meer aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing van de politie stelde sporen veilig.

De politie is op zoek naar getuigen. Misschien is u iets opgevallen rond het tijdstip van de overval in de buurt van het winkelcentrum. Of misschien heeft iemand zich opvallend opgehouden in de dagen vóór de overal. Is dit het geval, dan zou u een belangrijke getuige kunnen zijn. Neem in dat geval svp contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844, of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...