Politie onderzoekt overval op het Kruidvat in Winkelcentrum ‘De Sterrenhof’ Spijkenisse

dinsdag 23 december 2014 09:05

Spijkenisse – De politie stelt een nader onderzoek in naar een overval die dinsdagochtend vroeg werd gepleegd op een drogist in winkelcentrum ‘de Sterrenhof’ Spijkenisse.

Om ongeveer 07:15 uur die ochtend werd het personeel overvallen door een man met een vuurwapen. Zij werden door hem bedreigd. Wat zich exact heeft afgespeeld in de winkel zal uit onderzoek en getuigenverklaringen moeten blijken. Wel is duidelijk dat de overvaller met een onbekend geldbedrag te voet is gevlucht.

Direct na de melding hebben agenten een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de dader werd niet meer aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing van de politie stelde sporen veilig.

De politie is op zoek naar getuigen. Misschien is u iets opgevallen rond het tijdstip van de overval in de buurt van het winkelcentrum. Of misschien heeft iemand zich opvallend opgehouden in de dagen vóór de overal. Is dit het geval, dan zou u een belangrijke getuige kunnen zijn. Neem in dat geval svp contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844, of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Politie onderzoekt overval op het Kruidvat in Winkelcentrum ‘De Sterrenhof’ Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De politie stelt een nader onderzoek in naar een overval die dinsdagochtend vroeg werd gepleegd op een drogist in winkelcentrum ‘de Sterrenhof’ Spijkenisse.

Om ongeveer 07:15 uur die ochtend werd het personeel overvallen door een man met een vuurwapen. Zij werden door hem bedreigd. Wat zich exact heeft afgespeeld in de winkel zal uit onderzoek en getuigenverklaringen moeten blijken. Wel is duidelijk dat de overvaller met een onbekend geldbedrag te voet is gevlucht.

Direct na de melding hebben agenten een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de dader werd niet meer aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing van de politie stelde sporen veilig.

De politie is op zoek naar getuigen. Misschien is u iets opgevallen rond het tijdstip van de overval in de buurt van het winkelcentrum. Of misschien heeft iemand zich opvallend opgehouden in de dagen vóór de overal. Is dit het geval, dan zou u een belangrijke getuige kunnen zijn. Neem in dat geval svp contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844, of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!