Ruim 70 bekeuringen tijdens fietscontrole Boompjes Rotterdam

dinsdag 23 december 2014 19:48

Rotterdam – De Rotterdamse politie heeft 22 december 70 bekeuringen uitgeschreven aan (snor)fietsers) wegen gevaarlijk fietsgedrag. De bestuurders werden bekeurd omdat ze bij een smal fietspad naast de Willemsbrug tegen het verkeer inrijden terwijl dat verboden is om in te rijden. Fietsers die zich wel aan de regels hielden hadden geklaagd dat het levensgevaarlijke situaties opleverde.

Gisteren controleerde de politie het fietspad, en bleek dus dat fietsers zich niet aan de regels hielden. Zij werden bekeurd voor het tegen het verkeer inrijden. Ook kregen tien fietsers een bekeuring voor het niet voeren van fietsverlichting. De politie heeft aangegeven strenger te controleren op het fietspad.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim 70 bekeuringen tijdens fietscontrole Boompjes Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse politie heeft 22 december 70 bekeuringen uitgeschreven aan (snor)fietsers) wegen gevaarlijk fietsgedrag. De bestuurders werden bekeurd omdat ze bij een smal fietspad naast de Willemsbrug tegen het verkeer inrijden terwijl dat verboden is om in te rijden. Fietsers die zich wel aan de regels hielden hadden geklaagd dat het levensgevaarlijke situaties opleverde.

Gisteren controleerde de politie het fietspad, en bleek dus dat fietsers zich niet aan de regels hielden. Zij werden bekeurd voor het tegen het verkeer inrijden. Ook kregen tien fietsers een bekeuring voor het niet voeren van fietsverlichting. De politie heeft aangegeven strenger te controleren op het fietspad.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!