Tieners aangehouden voor vernielingen in Vlaardingse Broekpolder

dinsdag 23 december 2014 12:10

Vlaardingen – Zondag 21 december jl., om ongeveer 13.30 uur, zag een boswachter in de Vlaardingse Broekpolder dat vier jongens op het gemeente erf vernielingen pleegden aan toestellen die daar stonden. Zij waren in het bezit van een bijl en aanmaakblokjes.

Op aanspreken gingen er twee vandoor, maar zij konden na een korte achtervolging worden achterhaald. Het gaat om twee Vlaardingers van 13- en 15 jaar oud. Een derde is gevlucht en tot nu toe onbekend gebleven. Van een vierde jongen is het identiteitsbewijs achtergebleven en hij is zodoende bij de politie bekend. Dit is een 16-jarige Vlaardinger.

In de afgelopen maanden zijn meerdere vernielingen gepleegd op en rond de plek waar de jongens nu zijn aangehouden. De politie onderzoekt dan ook een mogelijke betrokkenheid van deze verdachten bij eerdere vernielingen.

 

0 reacties

Tieners aangehouden voor vernielingen in Vlaardingse Broekpolder
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Zondag 21 december jl., om ongeveer 13.30 uur, zag een boswachter in de Vlaardingse Broekpolder dat vier jongens op het gemeente erf vernielingen pleegden aan toestellen die daar stonden. Zij waren in het bezit van een bijl en aanmaakblokjes.

Op aanspreken gingen er twee vandoor, maar zij konden na een korte achtervolging worden achterhaald. Het gaat om twee Vlaardingers van 13- en 15 jaar oud. Een derde is gevlucht en tot nu toe onbekend gebleven. Van een vierde jongen is het identiteitsbewijs achtergebleven en hij is zodoende bij de politie bekend. Dit is een 16-jarige Vlaardinger.

In de afgelopen maanden zijn meerdere vernielingen gepleegd op en rond de plek waar de jongens nu zijn aangehouden. De politie onderzoekt dan ook een mogelijke betrokkenheid van deze verdachten bij eerdere vernielingen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!